Με αθλητικές δράσεις και συμμετοχή φοιτητών του ΔΠΘ το φετινό Φαλακρό Grand Opening! Το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου…

 

Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Φαλακρό Grand Opening, ανοίγοντας για ακόμη μια χρονιά το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού, που έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις του χιονιού.

Στόχος είναι, με τη βοήθεια του καιρού, να προβληθεί το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της περιφέρειας μας, όπως έγινε και πέρυσι με το πολύ επιτυχημένο άνοιγμα, ώστε να συνεχίσει η προσπάθεια για την ανοδική πορεία του.

Να υπενθυμίσουμε πως η χιονοδρομική περίοδος 2016-2017 έκλεισε για το Χιονοδρομικό Κέντρο με πάνω από 26.000 χιλιάδες επισκέπτες και ελπίδα είναι πως αυτός ο ρυθμός θα κρατηθεί και θα συνεχιστεί.

Το πρόγραμμα του Φαλακρού Grand Opening έχει ως εξής:

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

10:30 π.μ.: Άφιξη μαθητών από Λύκεια του Νομού Δράμας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να «ανακαλύψουν» το βουνό μέσα από τις ποικίλες δράσεις που θα υπάρχουν φέτος.
Δράσεις: mountainbike, τοξοβολία, ιππασία, πεζοπορία, επίδειξη με rollers, επίδειξη από αιωροπτεριστές, survivorgames κ.α.
Επίδειξη χειμερινού εξοπλισμού και ποικίλες δράσεις από την 5η Μοίρα Καταδρομών Δράμας.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

10:30 π.μ.: Άφιξη φοιτητών από την Π.Α.Μ.-Θ. στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να «ανακαλύψουν» το βουνό μέσα από τις ποικίλες δράσεις που θα υπάρχουν φέτος.
Ημερίδα, από πρωταθλητές αγώνων βουνού με σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Δράσεις: mountainbike, τοξοβολία, ιππασία, πεζοπορία, επίδειξη με rollers, επίδειξη από αιωροπτεριστές, survivorgames.
Επίδειξη χειμερινού εξοπλισμού και ποικίλες δράσεις από την 5η Μοίρα Καταδρομών Δράμας. Γαστρονομική εκδήλωση και παρουσίαση τοπικών συνταγών και εδεσμάτων.
Μουσικά συγκροτήματα της Ακαδημίας «ModernMusicAcademy» μας ταξιδεύουν με τις μοναδικές φωνές τους υπό την διεύθυνση του κ. Μάρκου Φαϊτα. (Βώλακα)

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

10:30 π.μ.: Δράσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα επισκεφθούν το Χιονοδρομικό μας κέντρο.
Δράσεις: mountainbike, τοξοβολία, ιππασία, πεζοπορία, επίδειξη με rollers, επίδειξη από αιωροπτεριστές, survivorgames κ.α.
Επίδειξη χειμερινού εξοπλισμού και ποικίλες δράσεις από την 5η Μοίρα Καταδρομών Δράμας. 13:00 – 14:00: Η Zumba® instructor Λίνα Παπούδα – Τσακιρίδου και τα κορίτσια του OxygenFitnessCenter 0α ανεβάσουν τη διάθεση και την αδρεναλίνη σε ρυθμούς Zumba.
14:00-15:00: Μουσική συναυλία από το συγκρότημα «The BandFellas».