Α2 Γυναικών: Αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα στον αγώνα με την Νίκη Αλεξανδρούπολης ο Αρχέλαος Κατερίνης

Με μία ομάδα λιγότερη θα συνεχιστεί  το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών στον 1ο υποόμιλο του Βορρά μετά την απόφαση του Αρχέλαου Κατερίνης  να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα όπως έκανε γνωστό με επιστολή του στην Ε.Ο.ΠΕ.
Συγκεκριμένα με έγγραφό του ο Αρχέλαος Κατερίνης που από την αρχή συμμετείχε με μικρές ηλικακά αθλήτριες και αποτελούσε σακο του μποξ αφού σε 8 παιχνίδια δεν είχε πάτει ούτε σετ, ενημέρωσε την ΕΟΠΕ οτι αποσύρει απο την Α2 Γυναικών την ομάδα του απο το πρωτάθλημα καθώς έχει μείνει λόγω προβλημάτων με μικρό αριθμό αθλητριών και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε’ της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική / Περιφερειακο, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ οι αντίπαλοι του Αρχέλαου θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα. Επίσης σε κάθε αγώνα η ομάδα της Κατερίνης θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών.
Τελευταίος αγώνας του αυτός με την Νίκη Αλεξανδρούπολης στην Κατερίνη, ενώ και η Νέα Βύσσα ήταν από τις άτυχες ταξιδεύοντας στην μακρινή Πιερία κάνοντας ένα δαπανηρό και μακρινο ταξίδι από τον Έβρο.