Τέλος από την Φινλανδία ο πρωην Πάνθρακας Νίκος Κουσίδης που παρά την πρόταση από Σουηδία επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια

 

Πρόταση από Σουηδία δέχτηκε ο πρωην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού και της Φιλανδικής Γιάρο Νίκο Κουσίδης, ωστόσο πηγές από την Άρτα τον στέλνουν στην παλιά του ομάδα ΑΕ Καραϊσκάκη που εντυπωσιάζει αν και νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Football League.

O Κουσίδης αποχωρεί από την Φιλανδία και το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας που ολοκληρώθηκε στα τέλη Οκτώβρη μετά από 13 παιχνίδια και 1 τερμα με την Γιάρο και κατά πάσα πιθανότατα επιστρέφει στην Άρτα και στην ΑΕ Καραισκάκη με την οποία πέρυσι κατέκτησε το κυπελλο Γ’ Εθνικής έχοντας συμπαίκτες τους Αλέξανδρο Μπεκατώρο και Μπάμπη Ζυγκερίδη και εχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους της περιοχής.

Για την έλευση του Κουσίδη στην Άρτα, η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες… αν και σφήνα μπήκε ομάδα της Σουηδίας η Ακρόπολις που αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής αγωνίστηκε 10 φορές με τα πράσινα του Πανθρακικού, ενώ κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Παναθηναϊκό, Άρη, Ηρόδοτο, ΟΦΗ, Βύζαντα Μεγάρων και ΑΕ Καραισκάκης.