Γ’ Εθνική: Αλλάζουν μέρα διεξαγωγής οι προσεχείς αγώνες του Άρη Αβάτου και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

 

Σε δυο δόσεις πιθανότατα θα γίνει η 10η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής στον Α’ Όμιλο αφού δυο από τα εξι παιχνίδια πιθανότατα θα γίνουν Σάββατο, καθώς υπάρχουν σχετικά αιτήματα, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα την Κυριακή.

Συγκεκριμένα ο αγώνας της Φελώνης ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών έχει ζητηθεί να μεταφερθεί για το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού αυτήν την αγωνιστική έχει κληρωθεί να αγωνίζονται εντός έδρας τόσο η ομάδα του Αβάτου όσο και αυτή του Ορφέα Ξάνθης, που υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ τον ΑΟ Καβάλας. Για να μην συμπέσουν και τα δυο παιχνίδια στην ίδια ουσιαστικά πόλη την ίδια ώρα, ο Άρης Αβάτου σε συνεννόηση με το Παραλίμνι έκανε αίτημα να μεταφερθεί η αναμέτρηση 24 ώρες νωρίτερα, προσθέτοντας στην επιχειρηματολογία του και την κυριακάτικι αναμέτρηση της Super League στα Πηγάδια ανάμεσα στον ΑΟ Ξάνθης και τον “πληγωμένο” Παναθηναϊκό.

Εκτός όμως από το παιχνίδι της Φελώνης ίσως να πραγματοποιηθεί Σάββατο πραγματοποιηθεί και ο σημαντικός αγώνας στον Ξηροπόταμο Δράμας, ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και την “πληγωμέμη” από τραυματισμούς μετά τον αγώνα με τον Ορφέα Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ο λόγος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι την Κυριακή στην Δράμα αγωνίζεται εντός έδρας η φιλόδοξη παρά την ήττα από τον Άρη Δόξα Δράμας με τον ΑΟ Χανίων Κισσαμικό, με την αστυνομική διεύθυνση να μην επιθυμεί να έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά, δεδομένου ότι επισκέπτονται την Δράμα αυτές τις ημέρες και πολλές οικογένειες προκειμένου να βρεθούν στην Ονειρούπολη που έχει ανοίξει από τις 4 Δεκεμβρίου ενόψει Χριστουγέννων.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιθανώς μέχρι και την Τετάρτη, ωστόσο στις τάξεις των ομάδων επικρατεί αισιοδοξία ότι και τα δύο αιτήματα θα γίνουν δεκτά. Υπενθυμίζεται ότι η 10η και προτελευταία για τον πρώτο γύρο αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει εκτός των τριών παιχνιδιών και τους αγώνες Αετός Ορφανού-ΑΕ Διδυμοτείχου, Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης και Ελπίδα Σκουτάρεως- Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής.