1.200 μπουκάλια λάδι για άπορες οικογένειες συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες στο 2ο Santa Run Κομοτηνής

 

Μια Πόλη, Μια Δράση, Ένας Κοινός Σκοπός. H Σχολή του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ”Ηρόδικος” και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, υπό τη σκέπη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Δήμου Κομοτηνής συνδιοργάνωσαν ακριβώς μια εβδομάδα πριν το 2ο Santa Run, έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. 

Ο χριστουγεννιάτικος αγώνας είχε μόνο δύο προϋποθέσεις, την καλή μας διάθεση και την προσφορά ενός μπουκαλιού λάδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη και με το παραπάνω! Περίπου 1.200 μπουκάλια λάδι συγκεντρώθηκαν από την προσφορά όλων που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν. 1.200 μπουκάλια λάδι που θα πάνε σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη βασικών αγαθών για φέτος τα Χριστούγεννα.

Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και όπως σημειώνει η εφημερίδα “Χρόνος” στην ηλεκτρονική της έκδοση, παρουσιάστηκε και ο τελικός αριθμός σε μπουκάλια στις εγκαταστάσεις του Περπατώ σε συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Αξίζει να σημειωθεί, όπως υπογράμμισε η Νατάσσα Λιβεριάδου, ότι συγκεντρώθηκαν 400 περισσότερα μπουκάλια, σε σχέση με πέρσι, που σημαίνει 400 περισσότερες οικογένειες, με τον Νίκο Σωτηρακόπουλο να προσθέτει ότι το λάδι που συγκεντρώθηκε θα αξιοποιηθεί και θα μοιραστεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής σε οικονομικά άπορους συμπολίτες μας. 

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε το απόγευμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του “Χρόνου”, παραβρέθηκαν η πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, ο πρόεδρος του Ηρόδικου Μιχάλης Ραγκούσης, η Άρτεμις Τσολάκη από την οργανωτική επιτροπή Santa Run & “Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα”, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κομοτηνής Νίκος Σωτηρακόπουλος και ο καθηγητής Αντώνης Καμπάς εκ μέρους του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ανακοίνωσαν τον αριθμό που επετεύχθη και ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν και ενίσχυσαν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή, ανανεώνοντας παράλληλα και το ραντεβού για την ερχόμενη χρονιά!