Α2 Ανδρών: Κλήθηκε η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη στο ΑΕ Κομοτηνής – Άθλος Ορεστιάδας

 

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και τον Άθλο Ορεστιάδας για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Α2 Κατηγορίας Ανδρών, η οποία σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν συγκλονιστική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλές φορές υπήρξαν αντεγκλήσεις από τους μεν στους δε, παραλίγο να έρθουν παίκτες αλλά και παράγοντες των δύο ομάδων στα χέρια και μάλιστα προς το τέλος χρειάστηκε να κληθεί μέχρι και η αστυνομία, που κατέφθασε με τρεις άνδρες της ομάδας “Ζήτα” για προληπτικούς κυρίως λόγους, καθώς υπήρχε κίνδυνος τα πράγματα να εκτραχυνθούν (η φωτογραφία είναι αρχείου).

Υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο ουσιαστικά για ντέρμπι κορυφής, με την νικήτρια ομάδα να απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο οι δυο ομάδες κάθε άλλο παρά έχουν λύσει τις διαφορές τους για φέτος αφού ακολουθεί και μάλιστα άμεσα, την προσεχή Τετάρτη, νέας μεταξύ τους αγώνας που θα είναι νοκάουτ για το Κύπελλο και θα διεξαχθεί στο “Νίκος Σαμαράς” της Ορεστιάδας.

Και οι δύο πλευρές αναγνωρίζουν λάθη στην διαιτησία, ωστόσο οι γηπεδούχοι αναφέρουν ότι ήταν σε αρκετές περιπτώσεις προκλητική η στάση παραγόντων του φιλοξενούμενου συλλόγου (μέχρι και ότι προέτρεπαν τους παίκτες τους να μην χαιρετίσουν τους αντιπάλους καταγγέλλουν) ενώ και οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο για το ακριβώς αντίθετο, υποστηρίζοντας ότι αντιμετώπισαν ένα εντελώς εχθρικό κλίμα και χωρίς λόγο.

Μάλιστα, από την πλευρά του Άθλου Ορεστιάδας ο αθλητής Γιάννης Τριανταφυλλίδης προχώρησε σε δημόσια δήλωση – καταγγελία στο facebook που έχει ως εξής:

Ελληνικό βόλεϊ και η κατρακύλα του. Σήμερα Σάββατο απόγευμα διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα Κομοτηνής και Άθλου Ορεστιαδας. για άλλη μια φορά στη ζωή μου η διαιτησία έκρινε τον αγώνα με εξευτελιστικό τρόπο 3-2 υπέρ της Κομοτηνής της οποίας οι παίχτες μας έβριζαν κατά την διάρκεια του αγώνα.Στο Τέταρτο σετ ο προπονητής της Κομοτηνής γύρισε προς τους συν παίχτες μου και γελώντας μας αποκάλυψε πως έτσι γίνονται τα πράγματα. Μετά από 25 χρόνια στα γήπεδα και αγωνιζόμενος σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματος θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος έχασε τελικά; Όλοι μας την Δευτέρα θα πάμε στη δουλειά , στα σπίτια ,στα παιδιά μας. Ετσι για να σας φύγει η απορία κάντε μια βόλτα από τα γήπεδα και ρωτήστε πόσες ομάδες έχουν μείνει και ποσά παιδιά ασχολούνται με το άθλημα. Τελικα με πολύ κόπο καταφέρνετε να καταστρέψετε κάτι που κάποιοι με ιδρώτα  έχτισαν.