LIVE από το AEL FC Arena για την Super League: Λάρισα – ΑΟ Ξάνθη 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο «ντέρμπι» της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ξάνθη και την Λαρισα που αρχίζει σε περίπου μία ώρα από τώρα.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στο παιχνίδι Λαρισα-Ξάνθη για την δέκατη τεταρτη αγωνιστική της Super League.

Ωρα 14:07 Πάμε να δούμε πριν αναφερθούμε στα του ματς τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14:13 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:19 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 14:24 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:30 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:37 Οι εντεκάδες των δυο ομάδων. Για την Ξάνθη ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε να ξεκινήσουν οι Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σιλά, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Γκοράν, Λισγάρας, Γένρισεκ, Ενρίκε.

Ώρα 14:41 Για την Λάρισα ο Ηλίας Φυντάνης ξεκινά με τους: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Ουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Μασούρας, Κρίζμαν.

Ώρα 14:45 Στον πάγκο της Ξάνθης βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Ορφανίδης, Σβάρνας, Ορφανίδης, Μεχία, Φασίδης, Χατζητερζόγλου.

Ώρα 14:49 τον πάγκο για την ΑΕΛ βρίσκονται οι Θεοδωρόπουλος, Κούσας, Περόνε, Κρητικός, Λεοζίνιο, Μπάλλας και Γιαννιτσάνης.

Ώρα 14:54 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άρης Βάτσιος της Ένωσης Δυτικής Αττικής

Ώρα 14:57 Τώρα έχουμε την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο

Ώρα 14:59 Έναρξη αγώνα λίγο πριν την κανονική έναρξη.

1′ Εναρξη του ματς

5′ Τίποτα αξιόλογο στο πρώτο πεντάλεπτο.

7′  Σε 2 ώρες θα έχουμε το παιχνιδι Πανιώνιος- Πλατανιάς και στις 19:30 στο Αγρίνιο το Παναιτωλικός- Ολυμπιακός

10′ Υποψια φάσης για την Ξάνθη όταν  Κίκε βρήκε τον Μπαξεβανίδη δεξιά,  ο Κομοτηναίος μπακ έκανε τη σέντρα στη περιοχή της ΑΕΛ, οπου απομάκρυναν οι βυσσινί πριν τον Γέντρισεκ.

18′ Σουτ του Ρότσε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ρέντζα με την Ξάνθη να έχει τον έλεγχο του ματς

21′ Καλή φάση για την Ξάνθη όταν ο Ρότσε μπήκε από τα αριστερά μέσα στη περιοχή, έστρωσε τη μπάλα έξω στον Λουσέρο, το όμως σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από την εστία του Μπόζοβιτς.

25′ Η Λάρισα απειλεί για πρώτη φορά την εστία της Ξάνθης, με τον Αγκάνοβιτς να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να περνά άουτ.

32′ Ανεβαίνει η Λάρισα

33′ Κίτρινη ο Ντε Λούκας

37′ Μεγάλη φάση για το 0-1 με την Ξάνθη με τον Γέντρισεκ μετά από σέντρα του Κίκε να στελνει την μπαλα στο δεξι κάθετο δοκάρι του Μπόζοβιτς, ενώ στη συνέχεια της φάσης έπειτα από νέο γύρισμα η μπάλα κατέληξε άουτ

40′ Νέα καλή φάση για την Ξάνθη, οταν ο Γέντρισεκ έκανε το σουτ μετά από σέντρα του Μπαξεβανλιδη αλλά ο Γκόλιας έκοψε με τάκλιν την μπάλα.

41′ Ο Αγκάνοβιτς έκανε την σέντρα στον πρώτο δοκάρι με τον Φλίσκα να διώχνει δύσκολα την μπάλα και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Γουάλας πέρασε  πάνω από την εστία του Ζίβκοβιτς. Καλή φάση για την ΑΕΛ.

45+1 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Καλή η Ξάνθη σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι όπου θα μπορούσε να είναι μπροστά στ0 σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λάρισα-ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ώρα 15:47 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:51 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 15:55 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:59 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:01 Πάμε για την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο AEL FC Arena!

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος.

47′ Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από δεξιά στο πρώτο δοκάρι, εκεί όπου ο Λισγάρας γλίστρησε για να διώξει τη μπάλα μπροστά από τον Κρίζμαν. Οι παίκτες της ΑΕΛ ζήτησαν πέναλτι καθώς θεώρησαν πως ο αμυντικός της Ξάνθης σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, αλλά δεν φαίνεται τελικά να υπάρχει κάποια παράβαση.

53′ Κίτρινη κάρτα στο Κίκε Μπούλα, για ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Ρέντζα στο χώρο του κέντρου.

55′ Προσπάθει να απειλήσει στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ, αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Ναζλίδη από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Μασούρας έκανε το σουτ, αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε εύκολα.

57′ Πρώτη αλλαγή για τον Μίλαν Ράσταβατς, βγάζει από το παιχνίδι τον Μπούλα και ρίχνει στο ματς τον Πέτρο Ορφανίδη.

60′ Ο Λουσέρο έκανε μια σέντρα από αριστερά, με τον Φατιόν να διώχνει σε κόρνερ, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο για την Ξάνθη, αφού οι αμυντικοί της ΑΕΛ έδιωξαν εγκαίρως.

61′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μασούρα, που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κάθετη μπαλιά του Αγκάνοβιτς, όμως το σουτ του πρώτου έδιωξε έστω και με δυσκολία ο Ζίβκοβιτς κρατώντας το 0-0.

63′ Ο Ρέντζας θα περάσει εκτός, με τον Περόνε να παίρνει τη θέση του στο γήπεδο.

65′ Κίτρινη κάρτα και στον Έρικ Γέντρισεκ για μια αέρια μονομαχία που είχε με τον Γκόλια.

69′ Κίτρινη κάρτα και για τον Δήμο Μπαξεβανίδη.

70′ Ο Λουσέρο μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή της ΑΕΛ, έκανε και τη σέντρα σε πρώτο χρόνο έδιωξε ο Φατιόν, αλλά στην επαναφορά ο Αργεντίνος έγινε και πάλι αποδέκτης της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει τον Μπόζοβιτς, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

71′ Νέα ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Γέντρισεκ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το αμυντικό λάθος των Ζίζιτς-Γκόλια, αλλά το σουτ που έκανε εντός της μεγάλης περιοχή ήταν τελικά άστοχο.

74′ Πρώτη κίτρινη και για την Λάρισα, με τον Κριζμάν να είναι αυτός που την αντικρίζει για διαμαρτυρία στον Αριστείδη Βάτσιο.

77′ Ο Βασίλης Φασίδης είναι η δεύτερη αλλαγή της Ξάνθης και αντικαθιστά τον Γκόραν Ρότσε.

80′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Λουσέρο κέρδισε τη μπάλα και έβγαλε τη σέντρα από αριστερά για τον Γέντρισεκ, ο οποίος για δεύτερη φορά σήμερα σημαδεύει το δοκάρι της Λάρισας!

84′ Ο Γιαννιτσάνης μπαίνει στη θέση του τραυματία Αγκάνοβιτς για τη Λάρισα.

85′ Νέα διακοπή στο ματς, Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, ο Ζίβκοβιτς συγκρούστηκε με τον Λισγάρα και οι δύο βρίσκονται κάτω στον αγωνιστικό χώρο.

87′ Ο Ντε Λούκας αποχωρεί από το ματς και ο Μίλαν Ράσταβατς ολοκληρώνει τις αλλαγές του ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Σβάρνα που θα παίξει ως αμυντικό χαφ για τα εναπομείναντα πέντε λεπτά.

90′ Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος ρέφερι.

90+4′ Γκολ για την ΑΕΛ! Ο Περόνε βρήκε τον Κριζμάν με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον δεύτερο με προβολή να τη στέλνει στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς. Λάρισα – Ξάνθη 1-0!

Ώρα 16:53 Τέλος του αγώνα στη Λάρισα, με τη Ξάνθη να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος έχοντας και δύο δοκάρια με τον Γέντρισεκ, αλλά την Λάρισα πιο τυχερή που σκόραρε ένα γκολ για το οποίο βέβαια οι παίκτες της Θρακιώτικης ομάδας διαμαρτύρονται στη διαιτητική τριάδα. Τελικό αποτέλεσμα: Λάρισα – Ξάνθη 1-0!

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον αγώνα της Ξάνθης με την Λάρισα, μέσα από το  ThrakiSportS. Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ.