Volley League: Θερμό κλίμα ενόψει επιστροφής Παλέντζα και Δεληκώστα στην Αλεξανδρούπολη

 

Αρκετά θερμό αναμένεται το κλίμα με την επιστροφή Παλέντζα και Δεληκώστα στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα του Σαββάτου, για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό και τον Παμβοχαϊκό για το πρωτάθλημα της Volley League.

Ο εβρίτης προπονητής Κώστας Δεληκώστας, που έχει περάσει από τον  πάγκο του Εθνικού, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ: «Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Εμείς έχουμε βελτιωθεί σε σερβίς και μπλοκ και ο νέος πασαδόρος μας δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο. Ξέρουμε τον Παγιάν αλλά δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση είναι. Θα γίνει σκληρός αγώνας».

Πρόσωπο του αγώνα όμως δεν είναι αυτός αλλά ο Νίκος Παλέντζας που εγκατέλειψε τον Εθνικό για τον Ποαμβοχαϊκό πριν δυο μήνες: «Θα είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που αναζητούν βαθμούς. Ο Εθνικός ήταν η πρώην μου ομάδα και ξέρω καλά πως πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή, καλούς παίκτες και ωραία έδρα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη φυγή Παλέντζα η Λέσχη Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε εκδώσει μια οργισμένη ανακοίνωση εναντίον του παίκτη αλλά και του Κώστα Δεληκώστα, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση των φιλάθλων που μάλλον θα περιμένουν με θερμές διαθέσεις τους δύο Εβρίτες. Υπενθυμίζεται ότι στον Παμβοχαϊκό αγωνίζονται ακόμα δύο Εβρίτες, ο Δημήτρης Γκαράς και ο πρώην αρχηγός του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας.