Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στην ΕΠΟ της ΠΑΕ Ποντίων που ετοιμάζει υποδοχή με την «απαγορευμένη» φανέλα στον Ερντογάν

 

«Μόλις τελείωσε η τελευταία εκδίκαση της περιβόητης πλεον εθνικής μας υπόθεσης… Παρόντες οι διαιτητές -απόντες οι της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ….. Όσο και να προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους απέτυχαν… Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία θα αποφανθεί άμεσα…. Η κλεψύδρα αδειάζει…».

Με τα λόγια αυτά, η ΠΑΕ Ποντίων ενημέρωσε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα για όσα συνέβησαν στην νέα συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την περίφημη υπόθεση με την απαγορευμένη φανέλα με τα συνθήματα για την ποντιακή γενοκτονία.

Όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS, δεν αναμένεται άμεσα απόφαση. Ωστόσο για την ΠΑΕ Ποντίων, μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής αυτής μάχης στην Αθήνα, που θυμίζει «αστακό» λόγω της επίσκεψης Ερντογάν, οι άνθρωπό της επιστρέφουν «στην Κομοτηνή για να υποδεχθούμε τον Ερντογάν φορώντας την φανέλα μας».

Με προηγούμενες αναρτήσεις της, η ΠΑΕ Ποντίων είχε υποστηρίξει: «Λέμε Όχι στην επίσκεψη των σφαγέων των προγόνων μας στην Κομοτηνή.Παρασκευη με τις φανέλες μας και τα λάβαρα μας στο σπαθί Κομοτηνής..Ας δώσουμε ένα δυναμικό μήνυμα στους τοπικούς Τουρκολαγνους..».