Mπήκε στο Δ.Σ της ΚΑΕ Άρης ο Τούρκος συνεργάτης του Νίκου Λάσκαρη, Γιλμάζ Τανιέλ

 

Όπως σας είχε ενημερώσει το thrakisports  o Τούρκος επενδυτής θα έπαιρνε θέση στο Διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης, ύστερα από την συμφωνία με τον Ξανθιώτη μεγαλομέτοχο, Νίκο Λάσκαρη. Tην ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν θέτει θέμα Ελλάδας – Τουρκίας, ένας άλλος Τούρκος θα διεισδύσει στην Ελληνική αγορά και τον Ελληνικό αθλητισμό.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να ξεκινήσει τις  επαφές με τις εταιρίες που θα δώσουν χορηγίες και θα αποφέρουν χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ. Οι υποσχέσεις που έχει δώσει ο Τανιελ Γιλμάζ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ότι θα βρει χορηγούς, οι οποίοι θα δυναμώσουν οικονομικά τον σύλλογο.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που θα αναλάμβει και τις δημόσιες σχέσεις της Ελληνικής πλευράς στην Τουρκία :

«Οι άνθρωποι των δύο χωρών μοιάζουν πολύ και δεν νιώθω τους Έλληνες σαν ξένους. Ελπίζω η συνεργασία μας να φέρει αθλητικές επιτυχίες και να ωφελήσει τις δύο χώρες».

Mάλιστα με ανάρτηση του στα social media, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των Τούρκων και της ΚΑΕ Άρης, Ηλίας Κολοβέτσιος, ανέφερε τα εξής:

<<Πέμπτη ή Παρασκευή δεν είμαι σιγουρος θα γίνει επίσημη press Conference απο όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με κάθε επισημότητα που αρμόζει στον Άρη … Η Συμφωνία περιλαμβάνει πολλά και σπουδαία ονόματα (χορηγους και εμπορικές συμφωνίες) για τον ΆΡΗ μας !!!!! Τα οποία και θα ανακοινωθούν επίσημα απο όλους μας !!!! Ακράδαντα πιστεύω ειλικρινά ότι ο ΑΡΗΣ μας πηγαίνει σε άλλο επίπεδο !!!! Και θα κρίνετε απο τα ανακοινωθέντα !!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας !!!! We Are All ARIS !!!!!!».

Δίνεται η εντύπωση ότι ο Άρης είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα, αν και όλά όσα αναφέρονται, πρέπει να τα βλέπουμε με επιφυλακτικότητα κάτι που μας έχει διδαχθεί πολλές φορές στο παρελθόν.