Αμοιβαίες συγχαρητήριες ανακοινώσεις από τις ομάδες της Ασπίδας

 

Η Ασπίδα Ξάνθης δείχνει για άλλη μια φορά πόσο ενωμένη είναι σαν σύλλογος, αφού η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ομάδα του Συλλόγου έξεδωσαν αμφότερες ανακοινώσεις με τις οποίες συγχαίρουν η μία την άλλη και τονίζουν το πόσο ενωμένες είναι.

Αρχικά η ομάδα μπάσκετ της Ασπίδα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη νίκη της ποδοσφαιρικής στο ντέρμπι με τον Εχίνο την περασμένη εβδομάδα, για να πάρει σειρά η ποδοσφαιρική ομάδα στη συνέχεια και με δική της ανακοίνωση, όχι μόνο να την ευχαριστήσει, αλλά να καλέσει όλο το κόσμο να δώσει το παρών στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με την Καβάλα, δείχνοντας έτσι πως οι δυο ομάδες είναι σαν μία.

Αναλυτικά όσα έγραψε η μπασκετική Ασπίδα: «Οι αθλητές και οι προπονητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρουν τους αθλητές και προπονητές της ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, επί του δυνατού και αξιόμαχου αντιπάλου ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ με 1-3!
Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ είναι ένας μεγάλος και ιστορικός Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος, με μακρά ιστορία και ανεκτίμητη προσφορά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.
Ως μέλη αυτού του μεγάλου συλλόγου νιώθουμε υπερηφάνεια, ικανοποίηση και μεγάλη χαρά για τις επιτυχίες και των άλλων τμημάτων της ΑΣΠΙΔΑΣ ΜΑΣ!»

Και η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής Ασπίδα: «Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας (προπονητές και καλαθοσφαιριστές) για την συγχαρητήρια ανακοίνωση τους. Καλούμε όλους τους Ξανθιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια του τμήματος καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας, την παρέα του Κουτσογιάννη, του Στεφανίδη, του Παπαδάκη και των άλλων παιδιών, γιατί μπορεί να φοράνε τα ΙΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, αλλά η προσπάθεια τους έχει πάρει διαστάσεις καθολικής αποδοχής και εκπροσώπησης ενός ολόκληρου Νομού, όπως η αντίστοιχη του ΑΟΞ στο ποδόσφαιρο. ΟΛΟΙ την Κυριακή στο Παλατάκι του Ευμοίρου δίπλα στην ομάδα μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ».