Κορυφαίος Θρακιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός σε νέο αθηναϊκό ραδιόφωνο με Αντώνη Πανούτσο και Μάκη Προβατά

 

Σε τρεις κινήσεις που κατά πάσα πιθανότητα θ’ αποδειχθούν ματ στο ραδιοφωνικό στερέωμα έχει προβεί ο Φώτης Γεωργελές: ο εκδότης της Athens Voice φρόντισε να «θωρακίσει» το… νεόδμητο ραδιόφωνο της free press εφημερίδας, το οποίο βρίσκεται στον αέρα εδώ και λίγο καιρό παίζοντας μόνο μουσική.

Στους 102.5 των FM της Αθήνας αλλά και μέσω διαδικτύου στην Θράκη θα μπορεί κάποιος να ακούσει την τρέχουσα τον Μάκη Προβατά με τον Αντώνη Πανούτσο που θα κάνουν μια πρωινή δίωρη εκπομπή (10-12), συνθέτοντας ένα δίδυμο που ταιριάζει ιδεατά με την φιλοσοφία της Athens Voice. Θυμίζουμε πως ο Πανούτσος έχει καθημερινή δίωρη εκπομπή και στον Σπορ FM (με τον Αντώνη Καρπετόπουλο στις 12-2).

Εκπληξη όμως αποτελεί και ο τρίτος που δίνει το «παρών» στο νέο αυτό εγχείρημα είναι ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, ο γνωστός Ξανθιώτης παραγωγός. Ο επί σειρά ετών διευθυντής του περιοδικού SOUL διαθέτει μακροχρόνια ραδιοφωνική εμπειρία στα «ερτζιανά» της Θεσσαλονίκης (88μισό, Republic 100.3, Imagine 89.7, Fly 104) μετακομίζει στην Αθήνα για το Athens Voice Radio 102.5.