ΕΠΣ Έβρου: Αποχαιρέτησε μετά από 8 χρόνια τις Καστανιές ο Γουγουλιάς και του αφιέρωσαν την νίκη

 

Στις νίκες μετά από 4 συνεχόμενες ήττες επέστρεψε ο Άρδας Καστανέων με γκολ του κάπταιν Καπετανίδη επί της πολύ καλής Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου στις Καστανιές με τους παίκτες και των προπονητή της ομάδας να την αφιερώνουν στον Χρήστο Γουγουλιά.

Ο Γουγουλιάς μετά από 8 χρόνια στην ομάδα των Καστανιών με ένα μικρό διάλειμμα στον Ορέστη Ορεστιάδας αποχαιρετά λόγω μετάθεσης τον Βόρειο Έβρο και μετακομίζει στην Θεσσαλία και στην Σκόπελο. Ο 32χρονος στόπερ από την Λάρισα ξεκίνησε την καριέρα του στον Όλυμπο Γόννων και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Α’ Αθηνών με την ομάδα της Καισαριανής πριν μετακομίσει στον Έβρο.

Τελευταίο παιχνίδι του Γουγουλιά το παιχνίδι με τον Έβρο στο Σουφλί πριν 2 αγωνιστικές, με την ομάδα να του αφιερώνει την νίκη αυτή και αστιευόμενη να τον παρακινεί να επιστρέψει πίσω στον Εβρο για να συμπληρώσει δεκαετία στην ομάδα.

Η ανακοίνωση: Αφιερωμένη η νίκη στον παιχταρά Χρήστο Γουγουλιά που τίμησε όσο λίγοι τα χρώματα της ομάδα μας . Χρήστο σε περιμένουμε ξανα με μετάθεση για να συμπληρώσεις δεκαετία στην ομάδα μας .