Super League: Κλείνει στον ΠΑΟΚ με ποσό ρεκόρ ο Δημήτρης Μελιόπουλος της Ξάνθης

 

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος πριν από ένα μισό σχεδόν μήνα, έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος μετά το μιλένιουμ, που αγωνίστηκε στη Super League, και οι εμφανίσεις του φαίνεται πως είναι αρκετές για να κλείσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ με ποσό ρεκόρ για την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος μέσοαμυντικός παίκτης της Ξάνθης φαίνεται πως έχει συμφωνήσει για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του marca-sl. Μάλιστα το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα δεν σταματά εκεί, αφού συνεχίζει αναφέροντας και το ποσό με το οποίο συμφώνησε η Ξάνθη να πουλήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, το οποίο και είναι ποσό ρεκόρ στις πωλήσεις της Θρακιώτικης ομάδας.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε και το ρεπορτάζ προ ημερών, που έλεγε πως ο Χρήστος Πανόπουλος, απέρριψε πρόταση όχι μόνο από μια άλλη ομάδα του «big 4», αλλά και από το εξωτερικό για τον 17χρονο παίκτη της Ξάνθης, περιμένοντας υπομονετικά την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε (δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, το «deal» έχει κλείσει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που αν επιβεβαιωθεί θα αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πώληση παίκτη της Ξάνθης, μετά τα 2,2 εκατομμύρια του Γιανότσκο το 2000 στην Αούστρια Βιέννης, αλλά και την μεγαλύτερη πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού θα ξεπεράσει και τα 1,2 εκατομμύρια που έδωσε ο Ολυμπιακός το 2006 για τον Βασίλη Τοροσίδη.

Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη μεταγραφή, αν επιβεβαιωθεί, θα έχει παίξει, όπως αναφέρει επίσης το marca-sl, και το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και άλλοτε κόουτς της Ξάνθης, γνωρίζει τον Δημήτρη Μελιόπουλο πολύ καλά από το πέρασμα του στην Ξάνθη.

Μάλιστα ο Ρουμάνος κόουτς, σε συνέντευξή του στο ThrakiSportS, λίγο πριν αποχωρήσει από την Ξάνθη, όταν ρωτήθηκε για το ποιον ξεχωρίζει ως μεγαλύτερο ταλέντο από τις ακαδημίες της Θρακιώτικης ομάδας, είχε απαντήσει χωρίς αμφιβολία, τον Δημήτρη Μελιόπουλο.