Στην Κομοτηνή το απόγευμα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας

 

Στην Κομοτηνή αναμένεται να βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, μια ημέρα μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ισοπαλία που είχαμε στην αναμέτρηση της Λάρισας.

Ο ερχομός του Κούγια ωστόσο στην Ροδόπη δεν έχει να κάνει με ποδόσφαιρο αλλά με την δικηγορική του ιδιότητα. Μπορεί να μην έχει κάποια σοβαρή ποινική υπόθεση στο Εφετείο Θράκης, είναι όμως προσκεκλημένος της ΔΑΠ Κομοτηνής σε φοιτητική εκδήλωση.

Η εκδήλωση διεξάγεται στις 5.00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο τελετών της Νομικής Σχολής και έχει ως θέμα το δικαίωμα στην ευθανασία. Μάλιστα, ο Κούγιας θεωρείται ο γκεστ σταρ της ημερίδας, καθώς αναφέρεται πρώτο πρώτο το όνομά του στην αφίσα.

Με την απλή ιδιότητα του δικηγόρου, ο Κούγιας εμφανίζεται στην αφίσα πάνω από την καθηγήτρια Αστικού Δικαίου ΔΠΘ Καλλιρόη Παντελίδου, τον καθηγητή Ιατροδικαστικής ΔΠΘ Παύλο Παυλίδη, τον λέκτορα Δημοσίο Δικαίου Στέλιο Κουτνατζή και την δρ. Θεολογίας Δέσποινα Καλογεράκη καθώς και τον συνάδελφό του από την Ξάνθη Στέργιο Γιαλάογλου.

Δεν ξέρουμε αν ο Κούγιας θα βρεθεί με παλιούς φίλους στην Κομοτηνή, όπου υπενθυμίζεται ότι πολλές φορές στο παρελθόν δήλωνε φίλος των ανθρώπων του Πανθρακικού αλλά αμέσως μετά έλεγε ότι πρόκειται για μια από τις πιο «βρώμικες» ομάδες στο πρωτάθλημα. Ούτε γνωρίζει κανείς αν θα κάνει πέρασμα και από την Ξάνθη, την οποία η ΑΕΛ φιλοξενεί το ερχόμενοι Σάββατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here