EΠΣ Έβρου: Νίκη επί της μαχητικής Νίψας με Τσιρίλο και Βασβάνη για το αήττητο Σουφλί

 

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Έβρος Σουφλίου υποδέχθηκε στην έδρα του την μαχητική ΠΑΕ Νίψας και κατάφερε χάρη στα γκολ των «Τσιρίλο» και Βασβάνη να φτάσει στη πολυπόθητη νίκη.

Μπορεί το παιχνίδι να μην είχε τρομερό ρυθμό και οι δυο ομάδες να μην δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όωμς ο Έβρος Σουφλίου ήταν ουσιαστικότερος και αποτελεσματικότερος από τους φιλοξενούμενους και κατάφερε να αξιοποιήσει δύο από τις ευκαιρίες που είχε, για να σκοράρει εις διπλούν και να φτάσει στη πολυπόθητη νίκη επί της ΠΑΕ Νίψας, διευρύνοντας παράλληλα και το αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά στο 4′ με τον Μυσιούδη να επιχειρεί ένα σουτ και τον Μπινόπουλο να διώχνει σε κόρνερ και να κρατά προσωρινά το 0-0. Και λέμε προσωρινά, γιατί 9 λεπτά αργότερα, στο 13′ ο Τσομπανούδης, γνωστός και ως… «τσιρίλο», έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά και από μια σέντρα του Πρεπούδη που κόντραρε και σε αντίπαλο αμυντικό και έκανε το 1-0.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο γρήγορο γκολ του Έβρου (φωτό από το sfirixtra.gr), όμως δεν τα κατάφεραν ούτε στο 16′, ούτε στο 18′, αλλά ούτε και στο 23′ με τα σουτ του Μαργαρίτη, του Αντωνιάδη και του Πεχλιβανίδη αντίστοιχα, αφού όλα έβρισκαν στο τείχος που είχε υψώσει ο Δουλούδης στην εστία του Έβρου Σουφλίου.

Έτσι στην επανάληψη, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ο άτυπος «νόμος του ποδοσφαίρου», που λέει πως όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να σκοράρεις, τότε θα δεχθείς το γκολ. Κι έτσι κι έγινε, αφού μπορεί ο ρυθμός να έπεσε στο δεύτερο μέρος, όμως λίγο πριν τη λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι χτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά με μια «βολίδα» του Βασβάνη, που είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή και έκανε ντεμπούτο με τον Έβρο Σουφλίου.

 

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης Πασχάλης): Δουλούδης, Μπάμνιος (c), Πετκίδης, Μπετζέκας, Πατέλης, Ράλλης, Γιαννόπουλος (33΄ Κουρούδης λ.τ.), Μυσιούδης, Τσομπανούδης (90΄ Τσακαλδήμης), Λειβαδίτης (88΄ Βασβάνης), Πρεπούδης (77΄ Μαργαρίτης).

ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ (Αποστολίδης Δημήτρης, Αλεξόπουλος Γιώργος):Μπινόπουλος, Παπανικολάου, Θώδης, Μαργαρίτης, Μπατμανίδης (c), Γύλος (77΄ Φραντζάκης), Κουτσούκης, Γκουντενούδης, Λαμπάκος (69΄ Καλαϊτζίδης), Αντωνιάδης, Πεχλιβανίδης (84΄ Μπουρουτζής).