Β’ Εθνική: Έπαθε μπλακ άουτ η Ασπίδα και έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο δικό της ματς από τους ουραγούς Τιτάνες Παλαμά στην Καρδίτσα

 

Ήττα – αυτοκτονία από την ομάδα που δεν είχε μέχρι τώρα νίκη στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ασπίδα Ξάνθης σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Β’ Εθνικής που έγινε στην Καρδίτσα.

Οι Τιτάνες Παλαμά δεν το έβαλαν κάτω όλο αυτό το διάστημα που φλέρταραν έντονα με την πρώτη τους νίκη και με κατάθεση ψυχής κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης.

Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε στο τελευταίο τετράλεπτο η Ασπίδα κυριολεκτικά να αυτοκτονήσει. Προηγούνταν με 65-57 λίγο πριν το τέλος και οι γηπεδούχοι με ένα σερί 12-2 κατάφεραν να κλέψουν μια νίκη που είχε στα χέρια της η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη, αφού στην τελευταία επίθεση με το σκορ 67-67, ενώ είχε την μπάλα η Ασπίδα έκαναν το κλεψιμο και πέτυχαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο το νικητήριο καλάθι.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 41-37 (ημίχρονο), 52-53, 69-67 (τελικό αποτέλεσμα)

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Χάρης Φόρος): Κουσιάντζας 2, Μπιζιώτης, Τσούμας, Γεωργαντζάς 11, Κατσαδούρος 2, Μηλιώνης 8 (2), Τσιμούρτος, Αρχοντούλης, Μακρής 3 (1), Μανδαλάκης 25 (2), Αποστολάκης 18.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Κώστας Ιωαννίδης): Αμούτζιας 2, Παπαδάκης 8, Τσιώγκας 6(2), Στεφανίδης 3(1), Γρούδος 14, Κλωνάρας 1, Σαββίδης, Άνθης, Κουτσογιάννης 10, Γκέλιος 19(2), Θεοδωρίδης, Απιδόπουλος 4

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ