Σάκης Μουστακίδης: «Θέλουμε όλη την πόλη κοντά μας, η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει!»

 

Ο Εθνικός έστω κι αν άργησε και παρά τα όποια προβλήματα κυριαρχούν στην εσωτερικό του, τελικά πήρε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας εύκολα στην Πάτρα της Παναχαϊκής, και ο Σάκης Μουστακίδης εμφανίσθηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του, ενώ ζήτησε την στήριξη όλης της πόλης για τη δύσκολη συνέχεια.

Μετά τον αγώνα του Εθνικού στην Πάτρα, με την Παναχαϊκή, οι δυο προπονητές ως είθισται έκαναν τις δηλώσεις τους, με τον Σάκη Μουστακίδη να αναφέρει αρχικά πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες το το απόγευμα του Σαββάτου.

Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα παρά τα όποια προβλήματα έχει θα συνεχίσει να παλεύει και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, και τέλος ανέφερε πως σε αυτή τη κρίσιμη καμπή είναι που παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Είναι έτσι όπως θέλω να βρίσκεται πάντα μέσα στους αγώνες. Ολοι σοβαροί, χωρίς κενά, με λίγα λάθη και με την σωστή τακτική μας σε σερβίς και μπλοκ. Λυπάμαι που είναι ο τελευταίος αγώνας για τον Ρίστιτς αλλά ως προπονητής οφείλω να κοιτάξω μπροστά. Να είναι ήσυχοι οι φίλοι του Εθνικού πως με λίγα και με πολλά η ομάδα θα αντέχει, θα παλεύει και θα είναι πρωταγωνίστρια. Βέβαια, κάθομαι και σκέφτομαι πως εάν είχαμε από την αρχή έναν κλασικό διαγώνιο θα είμαστε στους 15 βαθμούς. Δεν πειράζει. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την διοίκηση οι διορθωτικές κινήσεις. Τώρα είναι που θέλουμε περισσότερο από ποτέ όλη την πόλη κοντά μας».