Γ’ Εθνική: Σημαντική νίκη της Δόξας Προσκυνητών στο Θρακιώτικο ντέρμπι με την ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Η Δόξα Προσκυνητών ήταν η μεγάλη νικήτρια του Θρακιώτικου ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική, αφού επικράτησε στην Κομοτηνή επί της ΑΕ Διδυμοτείχου και έβαλε φωτιά στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου απείλησε πρώτη με τον Χρήστο Γιαννόπουλο, αλλά το πρώτο ημίχρονο έληξε με το ισόπαλο 0-0 και χωρίς πολλές σημαντικές φάσεις. Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν εκρηκτικός, με την Δόξα Προσκυνητών να σκοράρει δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τους Βάσκο και Σιχλιμοίρη, την ΑΕ Διδυμοτείχου να μειώνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεμέτ Εμρέ, αλλά τελικά να φεύγει με άδεια χέρια από τη πόλη της Ροδόπης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν είχαν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ, με τις καλύτερες εξ’αυτών να είναι το σουτ του Γιαννόπουλου για το Διδυμότειχο στο 8′ και τα σουτ του Βάσκου στο 17′ και του Πατούλια 23′ που όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Συριτούδη.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη βγήκε αποφασισμένη για τη νίκη, και κατάφερε αρχικά στο 58′ με τον Βάσκο και εν συνεχεία στο 60′ με τον Σιχλιμοίρη να φτάσει γρήγορα στο 2-0.

Από εκεί και πέρα έριξε κάπως την πίεσή της και περίμενε την ομάδα του Διδυμοτείχου, η οποία και κατάφερε τελικά να μειώσει, αλλά η προσπάθεια της για να αντιδράσει ήρθε πολύ αργά και τελικά δεν άλλαξε κάτι μετά το γκολ από την πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεμέτ Εμρέ, που πλήγωσε την πρώην ομάδα του.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Φαρμάκης, Τρίχας, Χακάν (67’ Κελεσίδης), Ιωαννίδης, Σιχλιμοίρης (88’ Ζήνωνος), Βάσκος, Δραγανίδης.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Κρίστοφ Τελκίνσκι): Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης (77’ Νικολαΐδης), Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Παταλιάκας (56’ Σουλεϊμάνογλου – 68’ Καζάλας), Γιαννόπουλος και Ιντζές (81’ Ζαφειρόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ ΤΗRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ