Volley League: Επιβεβαίωση από Μουστακίδη της αποχώρησης του Ρίστιτς

 

Ο Σάκης Μουστακίδης επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ την αποχώρηση από την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης του Αντρέ Ρίστιτς, όπως έγραψε από την Τετάρτη το ThrakiSportS.

Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Α2 Ιταλίας και βλέποντας να μην υπάρχει και πολύ φως στο τούνελ με τους Εβρίτες, αποφάσισε να αποχωρήσει εκμεταλλευόμενος και σχετικό όρο με πολύ χαμηλή ρήτρα που είχε φροντίσει να βάλει στο συμβόλαιό του.

Πάντως ο Μουστακίδης υποστήριξε ότι ο Εθνικός μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, εξαιτίας των οποίων υποχρεώθηκε να ταξιδέψει οδικώς στην Πάτρα για το σαββατιάτικο ματς με την Παναχαϊκή, ωστόσο δεν πρόκειται να διαλυθεί καθώς υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουστακίδη:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την περίοδο για τον Εθνικό αλλά ο Εθνικός ούτε θα διαλυθεί, ούτε θα σταματήσει να υπάρχει. Θα δώσουμε τη μάχη μας με τους πιστούς ανθρώπους του συλλόγου και φυσικά τους αθλητές που ζουν για την ομάδα. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να ανακάμψει η ομάδα.

Ναι, ο Ρίστιτς μάλλον θα αγωνιστεί για τελευταία φορά. Υπάρχει πλάνο για την επόμενη μέρα αλλά δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε. Προέχει ο αγώνας με την Παναχαϊκή. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Θα είναι δύσκολος αγώνας γιατί και η Παναχαϊκή θέλει τους βαθμούς αλλά είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε».