Super League: Η μεγάλη ευκαιρία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έρχεται και πάλι στην Θράκη

 

Μετά τους αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος, ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να εμπιστεύεται την θέση του βασικού τερματοφύλακα στον 28χρονο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρο Πασχαλάκη για το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που έκανε καταπληκτική χρονιά πέρυσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε στον ΠΑΟΚ με μεγάλες προσδοκίες και όλα δείχνουν ότι ήρθε η ευκαιρία του να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα για πρώτη φορά με την φανέλα της ομάδας του βορρά. Είναι μια πρόκληση για τον ίδιο να αποδείξει στον Λουτσέσκου αν αξίζει να υπερασπίζεται τα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις, δείχνει πως είναι έτοιμος να του δώσει την ευκαιρία που ο ίδιος έψαχνε και αναζητούσε, με τον Ροντρίγκο Ρέι μετά από 12 σερί εμφανίσεις στο πρωτάθλημα να μένει στον πάγκο.

Ο Πασχαλάκης θα είναι βασικός και ο ίδιος θέλει όσο τίποτα άλλο να αρπάξει την ευκαιρία του και μάλιστα σε ένα γνώριμο για τον ίδιο και αγαπητό έδαφος, αφού στην Θράκη μέσω του Πανθρακικού κατάφερε να κάνει γνωστό το όνομά του στον περισσότερο κόσμο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει υπογράψει (ή τουλάχιστον του έχει προταθεί) νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Τούμπα εως το 2020. Σε κάθε περίπτωση, η είδηση είναι ότι οι παίκτες της Ξάνθης θα έχουν ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο να ξεπεράσουν για να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς που ονομάζεται Αλέξανδρος Πασχαλάκης.