Volley League: Αποχωρεί από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά τις τελευταίες εξελίξεις (και) ο Ρίστιτς

 

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Υπάρχουν που υπάρχουν τα οικονομικά προβλήματα με τους απλήρωτους παίκτες, η θηλιά σφίγγει ακόμα περισσότερο με τις αποχωρήσεις παικτών.

Την πόρτα άνοιξε ο Νίκος Παλέντζας λίγο πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα χωρίς βασικό διαγώνιο, αφού αν και βρέθηκε ο Παγιάν ως αντικαταστάτης του, δεν προχώρησε ποτέ η μεταγραφή λόγω κόστους.

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστό ότι παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί και ο ισραηλινός πασαδόρος Μιλστάιν, που όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS μπορεί να είχε προβλήματα τραυματισμού αλλά την ίδια στιγμή υπήρχαν και με αυτόν οικονομικά ζητήματα.

Συνεπώς ο Εθνικός ψάχνει και πασαδόρο, πέρα από διαγώνιο. Πλέον όμως θα πρέπει να αρχίσει να αναζητεί και ακραίο, αφού ο κορυφαίος του παίκτης σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ο Αντρέ Ρίστιτς βλέποντας αυτήν την κατάσταση να διαμορφώνεται, αποφάσισε να κουνήσει και αυτός μαντήλι.

Σύμφωνα με όσα πληροφορείται το ThrakiSportS, ο Ρίστιτς δέχθηκε πρόταση από ομάδα του καμπιονάτο της Ιταλίας και αποφάσισε να αποχωρήσει, καθώς αφενός είχε προβλέψει τέτοια δυνατότητα χωρίς σοβαρό κόστος στο συμβόλαιό του, αφετέρου δεν είναι προφανώς ικανοποιημένος από το κλίμα στην ομάδα.

Σε αντίθεση με τον Μιλστάιν που ήδη έχει αποχωρήσει από την Αλεξανδρούπολη, αν και επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί, ο Ρίστιτς εξακολουθεί να προπονείται με τους απλήρωτους Έλληνες συμπαίκτες του και τον συμπατριώτη του Βελίτσκοβιτς, η παραμονή του οποίου επίσης δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Στο ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα ο Ρίστιτς θα παίξει αλλά μετά το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει αμέσως μετά για την Ιταλία, δημιουργώντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Μουστακίδη που θα αναζητά τρεις παίκτες για το βασικό σχήμα.

Και την ίδια στιγμή, με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αφενός είναι δύσκολο να έρθει ο οποιοσδήποτε αν δεν πάρει μπροστά τα χρήματά του, αφετέρου είναι ακόμα πιο δύσκολο να συγκρατηθούν οι απλήρωτοι παίκτες, που απειλούν με αποχή με την έλευση του νέου μήνα που συμπληρώνεται το δεκαήμερο από την επιστολή της περασμένης εβδομάδας…