ΕΠΣ Έβρου: Προχωράει η συνεργασία της τοπικής με την κεντρική ΑΕΚ

 

Η ΑΕΚ Έβρου μετά από επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του ΑΟ Θράκης που κουβαλάει την βαριά κληρονομιά του Άλεξ, με φιλοδοξία να διατηρήσει το απόλυτο.

Καθώς όμως η ομάδα προχωρά ολοταχώς για την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία, σε εξωαγωνιστικό επίπεδο προχωρούν και οι διαδικασίας σύσφιξης των σχέσεων με την κεντρική ΑΕΚ.

Ήδη η  νεοσύστατη ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Εβρου ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK με τον Χρήστο Σίσκο της κεντρικής ΑΕΚ να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις και να μιλά με το προπονητικό τιμ, αλλά πρόθεση των Εβριτών είναι η συνεργασία να μην περιορίζεται μόνο σε επίπεδο ακαδημιών.

Ήδη για το προσεχές διάστημα ετοιμάζεται και η φιλοξενία στην Αλεξανδρούπολη της εκδήλωσης για την έκδοση του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη για τις ΑΕΚ όλου του κόσμου, στο οποίο φυσικά περιλαμβάνεται και αυτή του Έβρου, αλλά ο στόχος είναι μια πιο πολυεπίπεδη συνεργασία, όσο η ΑΕΚ Έβρου ψηλώνει και ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του τοπικού ποδοσφαίρου.