Βροχή από like στην φωτογραφία του λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της πασαδόρου της ΑΕΚ από την ορκωμοσία τους στο ΤΕΦΑΑ

 

Ότι το βασικό λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Κοντοστάθης είναι πλέον και επισήμως γυμναστής αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και έλαβε το πτυχίου του από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής το γνωρίζετε όσοι είστε φανατικοί αναγνώστες του ThrakiSportS.

Δεν είναι όμως ο μόνος βολεϊκός που πήρε πτυχίου και ορκίστηκε την περασμένη Παρασκευή. Ανάμεσα στους 109 νέους αποφοίτους της Γυμναστικής Ακαδημίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ήταν και η Κλειώ Βενέτη.

Η Βενέτη κατάγεται από τον Αμπελώνα Λάρισας, αγωνίζεται ως πασαδόρος και την περσινή σεζόν μετακόμισε στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών.

Πιο πριν ανήκε για τέσσερα χρόνια στο δυναμικό της Νίκης Αλεξανδρούπολης. Κοντοστάθης και Βενέτη έβγαλαν μια άκρως χαρούμενη βολεϊκή φωτογραφία λίγο μετά την απονομή των πτυχίων τους η οποία αναρτήθηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media την Δευτέρα και τα like άρχισαν να πέφτουν κατά εκατοντάδες….