Το σήκωσε ο Ηλίας Σταματόπουλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Σίνδο

 

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η επιτραπέζια αντισφαίριση της Αλεξανδρούπολης στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα της Σίνδου, όπου συμμετείχαν 215 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Ηλίας Σταματόπουλος του ΜΓΣ Εθνικού κατόρθωσε μετά από πάρα πολλά αργυρά και χάλκινα μετάλλια να προσθέσει ένα κύπελλο και ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του. Έξι αγώνες χρειάστηκε να δώσει (χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ) για να μπει στην πολυπόθητη 4άδα της κατηγορίας παίδων.

Από ‘κει και έπειτα η σκληρή προπόνηση που κάνει τον τελευταίο καιρό, η ηρεμία τις κρίσιμες στιγμές, το πάθος του και η φοβερή κερκίδα των συμπαικτών και φίλων του, τον έκανα να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει κατά σειρά το Νο 2 και το Νο 1 φαβορί των αγώνων.

ΠΑΙΔΕΣ:
1. Ηλίας Σταματόπουλος (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
2. Ιάκωβος Αϊβατίδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
3. Σωκράτης Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)
4. Αλέξανδρος Μαδέσης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

Επίσης,στην κατηγορία παίδων είχαμε πολύ καλάπλασαρίσματα,αφού Γιάννης Παπαδόπουλος και Κίμωνας Μήτκας κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η και 8η θέση, αντίστοιχα, ανάμεσα σε 67 παίδες.

Οι προπονητές Ανδρέας Νικολακάκης, Αγγελος Τσίμας, Παναγιώτα Μούρου, Δάφνη Δεληγίαννη, Παύλος Τελόπουλος, όπως και η διοίκηση (Δημήτρης Κυραδενίδης) έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα από τη μεγαλύτερη αποστολή (22 στον αριθμό) αθλητών και αθλητριών που συμμετείχε στο τουρνουά και η οποία απαρτιζόταν από τους εξής αθλητές: Νικηφόρος Μύρος, Φίλιππος Τσίτσιος, Γρηγόρης Καραγιάννης, Νίκος Μαρασλής, Πρόδρομος Γκογκάκης, Νίκος Μηχανικός, Χρήστος Μπανταλίδης, Γιάννης Πιστόλας, Νίκος και Γιώργος Κάλλιας, Βαγγέλης Δερνεξής, Μάριος Δελάκης, Μανώλης Ζεϊμπέκης, Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Φίλιππος Παπαχρήστου, Φάνης Μήτκας, Αννα Μήτκα, Αμαλία Γκογκάκη και Σιμέλα Βούζη.