Πρώην πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης «ψέγει» τους παίκτες με το επιχείρημα ότι «δεν έπρεπε να βγουν τα άπλυτα στη φόρα»

 

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος και οι συζητήσεις στα φίλαθλα στέκια της Αλεξανδρούπολης, πέντε μέρες μετά την δημοσιοποίηση της ανοιχτής επιστολής των παικτών του Εθνικού προς το φίλαθλο κοινό, στην οποία περιγράφονται ανάγλυφα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στα σαλόνια της Volley League.

Από την διοίκηση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση, επισήμως τουλάχιστον, αλλά υπήρξε από πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μάλιστα σχετικά πρόσφατα βρισκόταν σε αυτήν την θέση και αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω νομικού κωλύματος. Ο λόγος για τον Γιάννη Τζίμα, ο οποίος έψεξε τους παίκτες του Εθνικού για την απόφασή τους να δημοσιοποιήσουν τα προβλήματα και υποστήριξε ότι είναι λάθος να βγαίνουν «τα άπλυτα στην φόρα», αν και εμμέσως παραδέχεται ότι οι παίκτες ίσως και έχουν δίκιο.

«Το δίκιο είναι δίκιο και δεν εξετάζουμε ποιός και αν το έχει. Ωστόσο το να βγαίνουν αυτά τα πράγματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τουλάχιστον απρεπές. Πού είδατε κύριοι σε οποιαδήποτε επιχείρηση σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη να δημοσιοποιούνται τέτοια πράγματα απο τους εργαζόμενους κατά της επιχείρησης και των διοικούντων την επιχείρηση? Δίνετε έτσι τροφή ο καθένας να βγαίνει και να σχολιάζει και να λέει ό,τι θέλει και αποτέλεσμα να μην βγαίνει. Προφανώς θα έπρεπε να ακολουθήσετε άλλη στρατηγική», σχολίασε ο Γιάννης Τζίμας χρησιμοποιώντας και αυτός το προσωπικό του προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

«Gianni το ξερεις ότι είναι το έσχατο μεσο τους…..», ήταν η απάντηση από τον Κ. Κίτσιο αλλά αίσθηση προκάλεσαν δυο άλλες απαντήσεις. Εκνευρισμένος από την… Κύπρο όπου πλέον αγωνίζεται, ο πρώην παίκτης της ομάδας Ντάνιελ Βανέγκας υποστήριξε ότι προφανώς την ευθύνη σε αυτά τα ζητήματα την έχουν οι διοικούντες την ομάδα, ενώ ο Βασίλης Κυριακίδης, από τους επτά που υπέγραψαν την επιστολή, εμφανώς εκνευρισμένος από την ανάρτηση του πρώην προέδρου της ομάδας Γιάννη Τζίμα έγραψε:

«Που είδατε κύριοι σε οποιαδήποτε επιχείρηση σε οποιοδήποτε μέρος στον πλανήτη να δημοσιοποιουνται τετοια πράγματα από τους εργαζόμενους κατά της επιχείρησης και τον διοικουντων την επιχείρηση?????
Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. …!!!!! Είναι τουλάχιστον απρεπες να παίζεις με ζωές ανθρώπων! Όλα τα άλλα είναι αστεία…. Αυτό ναι είναι απρεπες!!! Τέλος η λέξη στρατηγική παραπέμπει σε πόλεμο κάτι το οποίο δεν αναφέρεται πουθενά στην επιστολή και ούτε αυτή ειναι η προθεση μας…. Καλό θα ήταν να κοιτάξουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και να μην δημιουργούμε κακές καταστάσεις από εδώ και πέρα!!!».

Τα like στην απάντηση του Κυριακίδη αξίζει να σημειωθεί ότι δεν περιορίστηκαν στους παίκτες που συνυπογράφουν την ανοιχτή επιστολή προς το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης αλλά και του βόλεϊ γενικότερα, αλλά επεκτείνονται και σε παιδιά της ακαδημίας του Εθνικού (όσα λίγα έχουν απομείνει δηλαδή), συγγενικά πρόσωπα ακόμα και του προπονητικού τιμ αλλά και άτομα με υπαλληλική σχέση με τον σύλλογο, εμφανές δείγμα ότι ο κόσμος στην πλειοψηφία του δείχνει να κατανοεί απόλυτα την αντίδραση των παικτών και αντιθέτως να μην εγκρίνει τις αντίθετες φωνές ή ακόμα χειρότερα την σιωπή.