LIVE από το ΔΑΚ Σερρών για το Κύπελλο Ελλάδος: Πανσερραϊκός – ΑΟ Ξάνθη 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Ξάνθη για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον αγώνα Πανσερραϊκός – Ξάνθη για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του έκτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα 16:25 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16:32 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:40 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 16:47 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:54 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:57 Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 6ο όμιλο με τους Ξανθιώτες να είναι πρωτοπόροι με 6 βαθμούς και την ομάδα των Σερρών να ακολουθεί με 3.

Ώρα 17:01 Η Ξάνθη χρειάζεται μόλις έναν βαθμό ή ήττα ακόμα και με 2-0 για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Ώρα 17:05 Ο Πανσερραϊκός από την άλλη χρειάζεται δικό του θετικό αποτέλεσμα και νίκη 3-0 ώστε να μην εξαρτάται από τον αγώνα στο Ηρακλειο  του Παναιτωλικού, που αγωνίζεται κόντρα στον αδιάφορο Εργοτέλη μεθαύριο (30/8).

Ώρα 17.10 Η εντεκάδα της Ξάνθης: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Σιλά, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Φασίδης, Μελιόπουλος, Κάστρο.

Ώρα 17.14 Η εντεκάδα του Πανσερραϊκού: Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Τζιτζικαλάκης, Φουσού, Τσιμίκας, Γιαξής, Ρούτσης, Πόζογλου, Γκούρτσας.

Ώρα 17.17 Έναρξη αγώνα

1′ Ξεκίνημα στην αναμέτρηση

9′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Σέντρα του Λάζαρου Ορφανίδη, κεφαλιά εξ επαφής από τον Φασίδη με τον Ρίστιτς να κρατάει το μηδέν με τρομερή επέμβαση. 

15′ Η Ξάνθης ελέγχει πλήρως το ρυθμό του αγώνα έως τώρα και έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

22′ Πρώτη υποψία φάσης για τον Πανσερραϊκό, με τον Γκούρτσα να σουτάρει και τη μπάλα όμως να φεύγει ψηλά άουτ.

25′ Νέα καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, ο Φασίδης έκανε μια σέντρα προς την περιοχή, με αποδέκτη τον Πέτρο Ορφανίδη, που όμως από πολύ καλό σημείο εντός της μεγάλης περιοχής δεν κατάφερει να νικήσει τον Ρίστιτς.

28′ Ο Γκούρτσας προσπαθεί να απειλήσει εκ νέου με ένα διαγώνιο σουτ από δεξιά, όμως η μπάλα φεύγει παράλληλα με την εστία και τελικά άουτ.

33′ Γκοοοοολ για την Ξάνθη!! Ο Σιλά έκανε μια σέντρα από αριστερά, με τον Κάστρο να προλαβαίνει τον Ρίστιτς και να σκοράρει! Πανσερραϊκός – Ξάνθη 0-1!

38′ Ο Δημήτρης Μελιόπουλος επιχειρεί ένα μακρινό σουτ, χωρίς να ανησυχήσει βέβαια τον Ρίστιτς.

40′ Κίτρινη κάρτα στον Μελιόπουλο για ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

45′  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ΔΑΚ Σερρών! Πανσερραϊκός – Ξάνθη 0-1!

Ώρα 18:07 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:10 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 18:13 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:15 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 18:19 Παμε για τη σέντρα στο δεύτερο μέρος!

46′ Χωρίς αλλαγές στις συνθέσεις των δυο ομάδων ξεκινά η επανάληψη

47′ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πέτρος Ορφανίδης έκανε το σουτ εντός της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

49′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Θρακιώτες, ο Πέτρος Ορφανίδης κάνει και πάλι ένα σουτ, αυτή τη φορά εκτός μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να τραντάζει το αριστερό κάθετο του Ρίστιτς.

55′ Ελέγχει το ματς η Ξάνθη και στο δεύτερο μέρος.

59′ Πέναλτι για την Ξάνθη και ευκαιρία να «τελειώσουν» το ματς οι Θρακιώτες!

60′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Ο Πέτρος Ορφανίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και νίκησε τον Ρίστιτς. Πανσερραϊκός – Ξάνθη 0-2!

61′ Αλλαγή για τον Μίλαν Ράσταβατς, ο Κωνσταντίνος Κώστας στη θέση του Πάμπλο Ντε Λούκας!

65′ Ο Πανσερραϊκός σκοράρει μετά από σέντρα και ωραίο τελείωμα, αλλά ο επιθετικός των Σερραίων ήταν σε θέση οφσάιντ.

66′ Δύο αλλαγές μία για κάθε ομάδα. Για την Ξάνθη ο Νίκος Σαμπανίδης περνάει στη θέση του Ρότσε και για τον Πανσερραϊκό, ο Γκέκας στη θέση του Φούσου.

69′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Φασίδη να γυρνάει τη μπάλα στον Λάζαρο Ορφανίδη, ο οποίος όμως από το ύψος του πέναλτι αστόχησε.

75′ Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και πλέον ο ρυθμός έχει πέσει αρκετά.

82′ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό, ο  Ζυγκερίδης παίρνει τη θέση του Γκούρτσα.

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων, όπως υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

90+1′ Γκολ για τον Πανσερραϊκο! Ο Ζυγκερίδης αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή και με ωραίο σουτ που τράνταξε αρχικά το οριζόντιο δοκάρι νικάει τον Σάκη Γκαραβέλη. Πανσερραϊκός – Ξάνθη 1-2

Ώρα 19:07 Τέλος του αγώνα στις Σέρρες, η Ξάνθη φεύγει με τη νίκη και με 3 νίκες στους 3 αγώνες της, δε μπλέκει καν στα σενάρια της ισοβαθμίας και περνά απευθείας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Ξάνθη 1-2

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την εξέλιξη του του αγώνα Κυπέλλου της Ξάνθης με τον Πανσερραϊκό μέσα από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, ακολουθούν ρεπορτάζ και δηλώσεις…