Α2 Ανδρών: «Μπλοκ» του Βουκασίνοβιτς στην επιστροφή Δημητρούδη και Λαχτάρα στον ΑΟΟ

 

Κοντά στην επιστροφή τους στον ΑΟ Ορεστιάδας βρέθηκαν οι Γιάννης Δημητρούδης και Χρήστος Λαχτάρας, ωστόσο αυτή «μπλοκαρίστηκε» από τον… Μάρκο Βουκασίνοβιτς.

Ο 23χρονος σήμερα ακραίος είχε βρεθεί στην Ορεστιάδα τη σεζόν 2015-2016 αλλά έχει ακόμα λαμβάνειν από εκείνη την περίοδο και δεν συμφώνησε σε διακανονισμό του χρέους του.

Όπως μάλιστα ανέφερε η η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας στην ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή για να διαψεύσει δημοσίευμα του liberovolley που είχε αναδημοσιεύσει και το ThrakiSportS, το χρέος είναι ύψους 11.000 ευρώ αλλά αν και ήρθαν πολλάκις σε επικοινωνία με τον παίκτη για διακανονισμό από τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, αυτό «δεν κατέστη δυνατόν και πάντως όχι από τη δική μας υπαιτιότητα».

Εξαιτίας αυτού του χρέους, το μόνο που κατονομάζεται στην ανακοίνωση, αλλά και άλλων, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν μπορεί να εκδώσει καινούρια δελτία καθώς μετά από τις ακαταγγελίες έχουν μπλοκαριστεί οι σχετικές διαδικασίες  στην ΕΟΠΕ από την CEV.

«Αν είχαμε το ελεύθερο των μεταγραφών ή των απεναδραστηριοιήσεων είχαμε συμφωνήσει και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά, με τον Γιάννη Δημητρούδη και τον Χρήστο Λαχτάρα που στήριξαν αυτήν την νέα προσπάθεια χωρίς καμία οικονομική απολαβή, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιατί έχουν μπλοκαριστεί οι επαναδραστηριοποιήσεις των δελτίων τους», ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Maximum ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που τυγχάνει και μέλος της διοίκησης Πρωτοδικείου.

Συνεπώς θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο Βουκασίνοβιτς μπλόκαρε την επιστροφή Δημητρούδη και Λαχτάρα στον ΑΟ Ορεστιάδας…