ΕΠΣ Θράκης: Πήρε πτυχίο και σκόραρε δις ο Βαγγέλης Γρίβας στην Εγγλεζικη επικράτηση του Σπάρτακου επί του Πολυάνθου

 

Στους Αγίους Θεοδώρους πραγματοποιήθηκε ένα από τα συναρπαστικότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Σπάρτακο και τον αναγεννημένο Κομψάτο Πολυάνθου σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-3.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους του Κώστα Γεμενετζή καθώς στο 14΄ο πτυχιούχος και επίσημα των ΤΕΦΑΑ Βαγγέλης Γρίβας κέρδισε πέναλτι, έπειτα από ανατροπή του από τον Διαμαλή και ο ίδιος έκανε το 1-0. Στο
26΄όμως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Πολύανθος κατάφερε να ισοφαρίσει όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τασουλή η μπάλα βρήκε στον Κουτσουκανίδη που με αυτογκόλ έγραψε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους και στο 31′ παραλίγο να κάνει το 1-2 όταν σε πάσα του Βαμβακίδη στον Ταβασίδη που επέστρεψε ως αντίπαλος στους Αγ. Θεόδωρους ο τελευταίος αν και επιχείρησε “λομπα” δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδογεωργάκη.

Ο Σπάρτακος αντέδρασε και στο 35΄ο Κόγιος με δυνατό σουτ νίκησε τον Διαμαλή κανοντας το 2-1. Λίγο πριν το
ημίχρονο στο 43΄ο Αθανασιάδης δίνει ωράια πάσα στον Γρίβα που με πλασέ αν και η μπλα βρήκε πρωτα στο δοκάρι διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας το 3-1 πανυγηρίζοντας ένα ευχάριστο διήμερο με δυο γκολ και το πτυχίο των ΤΕΦΑΑ στα χέρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολύανθος μπήκε δυνατά και στο 49΄ο Αμαξόπουλος μείωσε σε 3-2 για την ομάδα του και στο 60′ “πάγωσε” τους γηπεδούχους όταν ο Τασουλής έπειτα από πάσα του Καμμά που αντιμετώπιζε την προ μηνός ομάδα του ισοφάρισε σε 3-3. Τελικά όλα κρίθηκαν στο 76΄οταν ο πρωην πάικτης της Ξάνθης Αθανασιάδης έπειτα από σέντρα του Τσαγκαλίδη διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Γεμενετζής): Παπαδογεωργάκης, Τσαγκαλίδης, Ρόσδος (78’Τζελέλης), Χασάν, Κουτσουκανίδης (55’Άραμπας), Κόγιος, Παρασκευόπουλος, Αργυρόπουλος,Αθανασιάδης (86’Μπρετσάνης), Γρίβας, Χαρταλάμης.

ΠΟΛΥΑΝΘΟΣ (Κωνσταντινίδης): Διαμαλής, Σταμπολής, Χαμούζας, Αμαξόπουλος, Καμμάς, Ψυλλάκης, Τασουλής (85′ Κουβαλάκης), Βαμβακίδης (67′ Φλωροκάpης), Χατζηαντωνίου(88’Μυστακίδης), Ταβασίδης, Στογιαντσάκης