ΕΠΣ Θράκης: Με Δανίδη το Κόσμιο επικράτησε στο ντέρμπι της Ελπίδας Σαπών

 

Το ντέρμπι της αγωνιστικής για την Α’ ΕΠΣ Θράκης διεξήχθη στο γήπεδο του Κοσμίου ανάμεσα στον τέταρτο ΠΑΟΚ και την Ελπίδα Σαπών με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 και να τους προσπερνούν στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι ξεκινησαν δυνατά όταν στο 8′ σουτ του Δανίδη από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κωνστανταράκη με την Ελπίδα που θα αγωνιστηκε χωρίς τους Αμετ Ερκαν και Νάσο Παπαδόπουλο να χάνει καλή ευκαιρία στο 24’με τον Κουδούνη σε πάσα του Νεαζή Αλή να μην μπορεί να κοντρολάρει την μπάλα και να απειλήσει τον Δεληγιάννη.  Το σκορ άνοιξε με τον έμπειρο Σάκη Δανιδη που δεν συγχωρεί και μετά από την έξυπνη σέντρα του Αραμπατζή από κοντά έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου (φώτο Παρατηρητής).

Τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου είχαν σημαντικές φάσεις και για τους δυο αντιπάλους, αρχικά στο 49′ για την Ελπίδα αλλα το δυνατό σουτ του Καραθανάση εκτός περιοχής μπλόκαρε δύσκολα και με δεύτερη προσπάθεια ο Δεληγιάννης και στο επόμενο λεπτό στο 50′ με τον Σειδαν Μαμούτ από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να νικήσει τον Κωνστανταράκη που έδιωξε σε κόρνερ. Ακόμη μια σηματική στιγμή στο 53′ είχαν οι γηπεδούχοι να καυαρίσουν το ματς αλλα παρά την ωραία του προσπάθεια του Δανίδη που απέφυγε τους αντιπάλους του σούταρε άουτ.

Στην συνέχεια το ματς δεν χαίρει δάφνες ποιότητας αφού ήταν αρκετά σκληρό με τον διαιτητή Κουμπαράκη να δέχεται τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για τις αποφάσεις του όσο αφορά στον πειθαρχικο έλεγχο,ιδίως για ένα άγαρμπο μαρκάρισμα του Δανίδη αλλά και το μικρό χρόνο των καθυστερήσεων που κράτησε, παρά τις συχνες διακοπές του αγώνα.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης) Δεληγιάννης, Πότσης, Τριάντος, Μυστρίδης, Αγγελής, Γιαπράντσης, Νάκος (71′ Ζάνταλης), Αραμπατζής, Δανίδης (83′ Λεβεντέλης), Χατζητουλούσης (91′ Βοργιατζίδης), Μαμούτ (67′ Φ. Ξενάκης)

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος) Κωνστανταράκης, Εμμανουήλ, Πασσάς, Ρούφος, ΑΘ. Καραθανάσης, Κασιώτης, Νεαζή Αλη, Καροτενούτο, Κουδούνης (46′ Πάλι), Β. Καραθανάσης, Σωμαράκης (78′ Μπαμπούρης)