Έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη για μετακόμιση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ

 

Φήμες που κυκλοφόρησαν από το μεσημέρι στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης αλλά παίρνουν τις τελευταίες ώρες και γραπτή μορφή, θέλουν τον Αλεξανδρουπολίτη προπονητή του Παναθηναϊκού Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει σκέψεις για άνοδο στη συμπρωτεύουσα.

«Η θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται μετά το νέο εκτός έδρας στραβοπάτημα του Δικεφάλου στη Νέα Σμύρνη με τον προπονητή των “πρασίνων” να βλέπει θετικά την μετακόμιση του από τη Λεωφόρο στην Τούμπα», επισημαίνει το Metrosport.

«Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και η δυσχερής οικονομική κατάσταση του «τριφυλλιού» και η αδυναμία του συλλόγου να πληρώσει το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού (το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018), ο οποίος έχει κατορθώσει να έχει αυτόν τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων στην 8η θέση με 15 βαθμούς και με αξιοπρεπή εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου», προσθέτει το δημοσίευμα που έχει γίνει πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του Metrosport.

«Στον ΠΑΟΚ, πάντως, υποστηρίζουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον πάγκο της ομάδας», καταλήγει το δημοσίευμα. Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο Σάββατο ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΞ με τον Λουτσέσκου να αναζητά κόντρα στην παλιά του ομάδα την πρώτη εκτός έδρας νίκη με τον δικέφαλο του βορρά.