Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 25 χρόνια γάμου

 

Χωρισμός – βόμβα στον χώρο της ελληνικής showbiz έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη ότι ολοένα και περισσότερα ζευγάρια δεν τα καταφέρνουν και επιλέγουν να τραβήξουν ξεχωριστή πορεία στη ζωή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και πρώην βολεϊμπολίστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο διευθύνων σύμβουλος των Εκκοκιστηρίων Θράκης Γιάννης Ακκάς, χωρίζουν ύστερα από 25 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Ορφέα.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές κοντά στο ζευγάρι, που τονίζουν ότι τα όποια προβλήματα υπήρχαν στη σχέση τους, οξύνθηκαν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Ο Γιάννης Ακκάς, λέγεται ότι αναγκάστηκε να εργάζεται διαρκώς προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην επιχείρηση του, ενώ την ίδια στιγμή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε τις δικές της υποχρεώσεις που την έφερναν συχνά στην Αθήνα.

Το τελευταίο διάστημα είχε ένα διπλό στοίχημα  να κερδίσει ο Γιάννης Ακκάς, ιδιοκτήτης της Ελληνικής Υφαντουργίας, της εισηγμένης εταιρείας από τις πάλαι ποτέ ισχυρές του κλάδου της νηματουργίας για την οποία εδώ και καιρό προσπαθεί να ορθοποδήσει μέσω των διαπραγματεύσεων του με τις πιστώτριες τράπεζες.

Παράλληλα, πέρα από την Ελληνική Υφαντουργία, προσπαθούσε να αναστήσει και τα Εκκοκιστήρια Θράκης, που έχουν την έδρα τους στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής και στα οποία πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.

Η απόσταση μεταξύ Ακκά και Χατζηβασιλείου μεγάλωσε και πλέον το ζευγάρι μοιραζόταν ελάχιστο κοινό χρόνο και ακόμα λιγότερες κοινές δραστηριότητες.

Πάντως, το pontiki που αναπαράγει το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τίποτα δεν θεωρείται, βέβαιο, σε σχέση με το μέλλον του γάμου τους, πάντως, καθώς οι δύο τους δεν φαίνεται να έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις, προχωρώντας επί του παρόντος απλώς σε παράλληλους δρόμους, με ελάχιστα σημεία τομής.

 

Πηγή: http://www.topontiki.gr