Super League: Χωρίς εκτός έδρας νίκη με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο στην Ξάνθη ο Λουτσέσκου

 

Δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αφού μετά από συγκλονιστικό αγώνα αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ετσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα έρθουν το Σάββατο στην Ξάνθη με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να έχει την χειρότερη εκτός έδρας επίδοσή του (εννιά αγώνες χωρίς νίκη). Ήδη έχει έξι και την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το παιχνίδι των Πηγαδίων.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην αρχή της αναμέτρησης. Ο Κουλούρης κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 41′, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Σπιριντόνοβιτς .

Ο Πανιώνιος ήταν επικίνδυνος όταν έβγαινε στις αντεπιθέσεις, έτσι προέκυψε και το 2-1 στο 86′ με τον Γιεσίλ και ενώ ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυκτικά για το γκολ, το οποίο πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με την κεφαλιά του Μάτος.

Στον ΠΑΟΚ πάντως υπάρχει μεγάλη γκρίνια για το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη, έστω και αν ο Λουτσέσκου στις επίσημες δηλώσεις του εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

Ήδη μάλιστα γράφεται ότι υπάρχουν σκέψεις οι παίκτες να μείνουν το βράδυ εσώκλειστοι στο Μακεδονία Παλάς του Ιβάν Σαββίδη.