Ο Θρακιώτης φίλαθλος της Ξάνθης που ταξίδεψε στα Γιάννενα ως προσκεκλημένος του Γιώργου Χριστοβασίλη

 

Μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων να απαγόρευσε επίσημα την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της Ξάνθης και να ακυρώθηκε η εκδρομή που ετοίμαζαν, όμως αυτό δεν εμπόδισε έναν Ξανθιώτη φίλο της ομάδα να ταξιδέψει στα Γιάννενα, όντας μάλιστα και «προσκεκλημένος» του φίλου του και ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο λόγος για τον παλιό διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Ανάπτυξης στη Θράκη (ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Θράκης) και υπεύθυνο της Βιομηχανικής Περιοχής στους τρεις Νομούς της Θράκης Βασίλη Ντάφο, που φαίνεται γνωρίζει και έχει αναπτύξει μια σχέση φιλίας όλα αυτά τα χρόνια με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη λόγω και της συνεργασίας που είχαν για το εργοστάσιο Benjamin Moore που έχει ο τελευταίος στην Κομοτηνή.

Έτσι έχοντας συνενnοηθεί μαζί του προηγουμένως, ο Βασίλης Ντάφος ταξίδεψε οδικώς από την Ξάνθη στα Γιάννενα για να τον δει από κοντά για άλλη μια φορά, με αφορμή φυσικά και τον αγώνα της Ξάνθης, της οποίας είναι φίλαθλος και μόνιμος θαμώνας στο γήπεδο των Πηγαδίων, με τον ΠΑΣ. Μάλιστα μετά τον αγώνα γευμάτισαν μαζί σε μαγαζί της πόλης και στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here