LIVE από τους «Ζωσιμάδες» για τη Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Ιωάννινα και το Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες», μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της των αγώνων της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΑΟΞ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τους «Ζωσιμάδες» για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League.

Ώρα 14:05 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14:10 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:20 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 14:30 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:40 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:41 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων από τους Ζωσιμάδες.

Ώρα 14:43 Για την Ξάνθη ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Ζίβκοβιτς, Σβάρνα, Κασάδο, Φλίσκα, Λισγάρα, Μελιόπουλο, Μεχία, Ντε Λούκα, Μπούλα, Ρότσε, Γέντρισεκ.

Ώρα 14:45 Από την άλλη για τους γηπεδούχους του ΠΑΣ, ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Βελλίδη, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σολτάνι.

Ώρα 14:48 Yπενθυμίζουμε πως στα Γιάννενα έπαιζε και η Κ20 το πρωί και κατάφερε να πάρει το «διπλό» με ανατροπή (δείτε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:53 Την αναμέτρηση θα σφυρίξει  ο Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τους  Καραγκιοζόπουλο και Δημητριάδη και 4ο διαιτητή τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής και τους ορισμούς των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:57 Μετράμε πλέον αντίστροφα για το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Ώρα 15:01 Σέντρα στο ματς!

1′ Εναρξη του αγώνα

6′ Με γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι έως τώρα, αλλά χωρίς κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τους δύο προτιέρο.

9′ Ο Ντε Λούκας εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ, με τον Γέντρισεκ να κάνει την κεφαλιά πάσα για τον νεαρό Δημήτρη Μελιόπουλο, ο οποίος όμως δε μπόρεσε να την προλάβει με την προβολή που έκανε και έφυγε άουτ.

11′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Γέντρισεκ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κόντρες, όμως του σουτ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Βελλίδη.

15′ Με τη συμπλήρωση του δεκαπενταλέπτου, η Ξάνθη δείχνει να πατάει κάπως καλύτερα από τον ΠΑΣ και πιέζει ψηλά κυνηγώντας το γκολ.

24′ Εδώ και σχεδόν δέκα λεπτά δεν έχει γίνει καμία φάση και έχει πέσει ο ρυθμός.

28′ Υποψία φάσης με τον Τζημόπουλο να κάνει ένα μακρινό σουτ, που έφυγε όμως πολύ ψηλά.

31′ Ο ΠΑΣ απειλεί με προϋποθέσεις τώρα, με τον Λίλα να κάνει μια συρτή σέντρα, και τον Μανθάτη όμως να μην προλαβαίνει να σπρώξει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς.

37′ Πάσα του Λίλα στον Κόντε, ο οποίος από καλή θέση στα δεξιά σούταρε αλλά είδε τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει σε κόρνερ.

38′ Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Μανθάτη, ο οποίος έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε τελικά άουτ.

42′ Προσπάθησε να απειλήσει με τον Κόντε ο ΠΑΣ, πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Λισγάρας.

45′ Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων όπως υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

45+1′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στους «Ζωσιμάδες». Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 0-0!

Ώρα 15:52 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:55 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 15:58 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:01 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:04 Σέντρα το δεύτερο μέρος!

46′ Ξεκινά το παιχνίδι

47′ Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, ο Σολτάνι πήρε τη μπάλα από τον Κόντε, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να γλύφει το δεξί ξάθετο δοκάρι.

48′ Γκολ για τον ΠΑΣ! Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Κόντε έγινε αποδέκτης της μπαλιάς από τον Τζημόπουλο και από δεξιά εντός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-0!

55′ AΑλλαγή για την Ξάνθη, ο Μίλαν Ράσταβατς αποσύρει τον Γκόραν Ρότσε για να ρίξει στο ματς τον νεαρό Βασίλη Φασίδη.

60′ Αλλαγή και για τον ΠΑΣ, ο Γαρουφαλιάς περνάει στη θέση του Λίλα που τραυματίστηκε.

66′ Δύο αλλαγές, μία για κάθε ομάδα. Ο Πέτρος Ορφανίδης παίρνει τη θέση του Αλφρέδο Μεχία για την Ξάνθη, και ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης τη θέση του Ευριπίδη Γιάκου για τον ΠΑΣ.

70′ Πολύ καλό σουτ του Κίκε Μπούλα, με τη μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα και τελικά τον Βελλίδη να αποκρούει με το ένα χέρι με μεγάλη δυσκολία και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

73′ Στο γήπεδο πεσμένος είναι ο Στράτος Σβάρνας, ζητάει αλλαγή και ο Ράσταβατς φωνάζει γρήγορα τον Κάστρο που έκανε ήδη προθέρμανση.

74′ Τώρα η αλλαγή του Κάστρο με τον Σβάρνα. Στο δεξί άκρο της άμυνας μετατοπίζεται ο Βασίλης Φασίδης πλέον και το σύστημα αλλάζει σε 4-4-2 πλέον.

79′ Χωρίς κάποια φάση στα τελευταία πέντε λεπτά στο παιχνίδι.

82′ Κίτρινη κάρτα στον Γαρουφαλιά.

84′ Νέα αλλαγή και τελευταία για τον ΠΑΣ, ο Κοζωρόνης στη θέση του Καρίμ Σολτάνι.

87′ Γκοοοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Ο Γέντρισεκ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κόντρες, πάτησε περιοχή από δεξιά και τελικά με ωραίο διαγώνι οσουτ νίκησε τον Βελλίδη. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1!

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων λέει ο τέταρτος διαιτητής.

90+3′ Περνάνε τα λεπτά και όπως φαίνεται το ματς θα λήξει ισόπαλο.

90+4′ Τέλος του αγώνα στους «Ζωσιμάδες»!

Ώρα 16:55 Η Ξάνθη κατάφερε και ισοφάρισε το ματς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και φεύγει από τα Γιάννενα τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.