Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Ροδόπη

 

Δείτε τις περιοχές και τις ώρες

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης εναερίων δικτύων θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 26-11-2017.

1. Από τις 08:00 έως 09:00 στο Δυτικό τμήμα της πόλης της Κομοτηνής από τον Υποσταθμό της Κομοτηνής μέχρι το 5ο χιλιόμετρο προς Ξάνθη και μέχρι το ΚΤΕΟ προς Ίασμο. Στην διακοπή περιλαμβάνεται και ο οικισμός Υφαντές
2. Από ώρα 08:00 έως 11:00 στο Ανατολικό τμήμα της πόλης της Κομοτηνής από τον Υποσταθμό της Κομοτηνής, τα νεκροταφεία, τμήμα της οδού Κοσμίου μέχρι τις Φυλακές και το LIDL.
3. Από ώρα 11:00 έως 12:00 στο Ανατολικό τμήμα του Νομού Ροδόπης, από το Αρσάκειο μέχρι τη Μέστη

«Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα» διευκρινίζει ο ΔΕΔΔΗΕ στην ανακοίνωσή του εξηγώντας πως «γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση και επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν».

«Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: http://paratiritis-news.gr