Volley League: Καμία συζήτηση του Μουστακίδη με τους παίκτες του Εθνικού για την επιστολή που έστειλαν

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην πρεμιέρα επί του Παναθηναϊκού γνώρισε τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά οι δύο ήταν στο τάι μπρέικ (από Νίκη Αιγινίου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

Ο Σάκης Μουστακίδης προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν αλλά και να κρατήσει ισορροπίες ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα, η οποία αναζητά το Σάββατο την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν.

Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα και τα ζητήματα που έχουν ανακύψει με την διοίκηση δεν έχουν απασχολήσει τις συζητήσεις του προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τους παίκτες του. Το αποκάλυψε αυτό ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του Εθνικού, ο Νίκος Χριστόφας.

Ο Χριστόφας μίλησε στην επίσημη σελίδα της Volley League και δήλωσε: «Μας έχουν επηρεάσει λίγο τα θέματα που βρίσκονται ανοικτά με την διοίκηση και αναφέρονται στην ανακοίνωση που εκδώσαμε αλλά δεν έχουν σχέση με τις προπονήσεις που κάνουμε. Αλλωστε με τον προπονητή μας δεν έχουμε μιλήσει για αυτά αλλά μόνο για θέματα προετοιμασίας».

Ο παίκτης του Εθνικού προσθέτει: «Όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας και θέλουμε να κάνουμε αυτή τη νίκη. Η Κηφισιά πάνω κάτω έχει την ίδια δύναμη με είχε πέρυσι. Είναι καλή ομάδα και το έδειξε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα. Είναι αξιόλογοι οι Χάντ, Σόουζα, ο Εφραιμίδης και τα άλλα παιδιά. Θα γίνει ωραίος αγώνας. Ο κόσμος περιμένουμε να μας στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Η Κηφισιά αντίθετα με τον Εθνικό, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες που την έχουν φέρει μαζί με τον Ηρακλή Χαλκίδας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Κώστας Αρσενιάδης είδε τον Πολωνό διαγώνιο Μικολάι Σαρνιέσκι να ξεκινάει προπονήσεις αλλά ακόμα είναι ανέτοιμος. Εκτός είναι και ο Μελλές.

«Ο αγώνας είναι κομβικός για την ομάδα μου. Προερχόμαστε από τρεις νίκες και αν συνεχίσουμε θα ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Ο Εθνικός παίζει καλά, ειδικά στην έδρα του. Μάθαμε για κάποια προβλήματα που υπάρχουν με τους αθλητές αλλά συνήθως αυτά συσπειρώνουν τις ομάδες. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας», είπε ο προπονητής της Κηφισιάς, που είχε έρθει το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολης ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών.