Τους “τρέλαναν” όλους στα Battles του The Voice οι δύο Εβρίτες Μιχάλης Κεραμάρης και Βάγια Ζυγογιάννη

 

Την δική τους “μάχη” έδωσαν εχθές η Βάγια Ζυγογιάννη από το Διδυμότειχο και ο Μιχάλης Κεραμάρης από την Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσουν μια θέση στα Live shows του “Τhe Voice”.

Και οι δύο τραγουδιστές “έβαλαν τα δυνατά” τους, δίνοντας την ψυχή τους στην ερμηνεία και στους στίχους του κομματιού και φυσικά τα κατάφεραν περνώντας στην επόμενη φάση του παιχνιδιού (Knockout).

Αρχικά στη σκηνή εμφανίστηκε η εντυπωσιακή Βάγια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η οποία τραγούδησε “αντιμέτωπη” με την συμπαίκτρια της Αλίκη Σκαρέα το τραγούδι “Όταν σου χορεύω”.

Η Έλενα Παπαρίζου “μαγεύτηκε” από την ερμηνεία των κοριτσιών αλλά η τελική της απόφαση για να συνεχίσει στο τάλεντ show ήταν με την “δικιά μας” Βάγια Ζυγογιάννη!

Λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε ένα άλλο “δικό μας” παιδί τον Αλεξανδρουπολίτη Μιχάλη Κεραμάρη, ο οποίος μαζί με την συμπαίκτρια  του τραγούδησαν το “Stay” της Rihanna.

Ο Μιχάλης με την μοναδική φωνή του εξέπληξε το κοινό και φυσικά τον coach του Πάνο Μουζουράκη ο οποίος και τον διάλεξε να προχωρήσει στην επόμενη φάση του The Voıce.

Φίλοι και θαυμαστές και των δύο παιδιών περιμένουν με αγωνία την επόμενη εβδομάδα να διαγωνισθούν στη φάση των knockouts ώστε να περάσουν στα Lives, στην τελική δηλαδή φάση του διαγωνισμού, γιατί το μπορουν και το αξίζουν!

Δείτε το video που ανέβασε το e-evros το στιγμιότυπο από τις μονομαχίες με ένα κλικ ΕΔΩ…