Super League: Ζευγάρι που… «τρώει» προπονητές αυτό του ΠΑΣ Γιάννενα με την Ξάνθη

 

Ο ΠΑΣ Γιάννενα υποδέχεται την Ξάνθη στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αγώνα με τον οποίον θα ανοίξει η 12η αγωνιστική της Super League.

Πρόκειται ωστόσο και για ένα ζευγάρι που στο όχι μακρινό παρελθόν έχει οδηγήσει στην λύση της συνεργασίας με δύο προπονητές, έναν για κάθε ομάδα.

Η αρχή έγινε το 2011 όταν με σκορ 0-2 υπέρ της Ξάνθης, εκείνο το ματς είχε σηματοδοτήσει τότε το τέλος του Στεφάν Ντεμόλ από τον «κυανόλευκο» πάγκο.

Ωστόσο και η Ξάνθη έχει λύσει συνεργασία με προπονητή, το 2014, όταν μετά από το 2-2 στα Γιάννενα ο Σάκης Τσιώλης αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνο το επεισοδιακό διαζύγιο, που είχαν ακολουθήσει δηλώσεις του προπονητή για διαφορά φιλοσοφίας και απάντηση από τον Χρήστο Πανόπουλο, είχε ουσιαστικά ανοίξει τον δρόμο για την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτή τη φορά πάντως ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟ Ξάνθη δεν «μυρίζει» κίνδυνο για κάποιον από τους δύο προπονητές, τον Γιάννη Πετράκη και τον Μίλαν Ράσταβατς, ωστόσο μπάλα είναι αυτή και πολλές φορές απρόβλεπτες οι διαθέσεις των ιδιοκτητών των δύο ομάδων Γιώργου Χριστοβασίλη και Χρήστου Πανόπουλου…