Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15

 

Με πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αγωνιστική δράση για όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, στα οποία συμμετέχουν και οι ομάδες της Ξάνθης.

Η Κ20 του Κώστα Προδρομίτη μετά την εύκολη νίκη της περασμένης εβδομάδας με 4-2 επί του Πανιωνίου, που ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη, πλέον ταξιδεύει στα Γιάννενα μαζί με την Ανδρική ομάδα, ώστε να αντιμετωπίσει στις 13:30 του Σαββάτου εκτός έδρας τον τοπικό ΠΑΣ, και θέλει φυσικά να εκμεταλλευθεί το μομέντουμ που έχει και να πάρει μια ακόμα νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα ψηλότερα στην κατάταξη. Πρώτος διαιτητής του αγώνα ο Κωνσταντίνος Νέος, με βοηθούς τους Βασίλη Αντωνίου και Κωνσταντίνο Λιόντο από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κ20: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός – Λάρισα, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Απόλλων Σμύρνης – Λαμία, ΑΕΚ – Πλατανιάς, Κέρκυρα – Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα στα Πηγάδια, και την επιστροφή στις νίκες, πλέον ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει στις 11:00 του Σαββάτου τον Παναιτωλικό, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στη κορυφή με το +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα έχει οριστεί ο Κωνσταντίνος Διώτης, με βοηθούς τους Κούρλο και Μπυρό από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής: Κέρκυρα – Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, Ρεπό: Λαμία

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος, η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη ταξιδεύει επίσης στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει στις 09:15 του Σαββάτου τον Παναιτωλικό, και θέλει μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι οι Παναγιωτόπουλος, Κουτρομάνος και Γαλανόπουλος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ