Σκύλοι κατασπάραξαν ηλικιωμένη στο κέντρο της Ξάνθης! Στην Εντατική η γυναίκα, στο Αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης

 

3 σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη στο κέντρο της Ξάνθης. Στην εντατική η γυναίκα. Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης.

Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα στην περιοχή του παζαριού της Ξάνθης. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους η γυναίκα βρέθηκε κοντά στην αυλόπορτα επιχείρησης εντός της οποίας ήταν τα 3 σκυλιά, η πόρτα ήταν ανοικτή και τα σκυλιά επιτέθηκαν άγρια στην γυναίκα.

Μάταια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών προσπαθούσε να την σώσει. Χρειάστηκε να έρθει η αστυνομία για να τραβήξει μακριά την άτυχη γυναίκα. Τα τραύματα είναι σε όλο της το σώμα και τα σκυλιά κυριολεκτικά την κατασπάραξαν δαγκώνοντας την παντού.

Η ηλικιωμένη περίπου 60-70 ετών είναι διασωληνωμένη από χθες βράδυ στην Εντατική του Νοσοκομείου της Ξάνθης σε βαριά κατάσταση ενώ ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των σκυλιών θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο.

Απίστευτα είναι τα όσα μαθαίνουμε για το περιστατικό με την 70αχρονη γυναίκα η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική της Ξάνθης σε πολύ άσχημη κατάσταση δαγκωμένη στο κεφάλι τα μάτια και την μύτη αλλά και σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν στο περιστατικό η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε για άγνωστο λόγο μέσα σε μια μάντρα με οικοδομικά υλικά πέριξ του παζαριού και ο ιδιοκτήτης της κλείδωσε την πόρτα και αποχώρισε από το σημείο χωρίς να αντιληφθεί ότι η άτυχη γυναίκα είχε μείνει μέσα στο μαγαζί του.

Τα σκυλιά που εν το μεταξύ είχαν ελευθερωθεί (για να επιτηρούν τον χώρο) επιτέθηκαν και κατακρεούργησαν την γυναίκα που φώναζε σε βοήθεια. Οι γείτονες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και τελικά μετά από λίγα λεπτά ήρθε η αστυνομία κι έβγαλε την γυναίκα μέσα από την μάντρα αιμόφυρτη…

 

Πηγή:  http://xanthinews.gr/