Με όνειρα και φιλοδοξίες αναχωρούν για το Μεξικό οι Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης

 

Για το Μεξικό, όπου με δυο μήνες καθυστέρηση εξαιτίας του πολύνεκρου σεισμού που έπληξε την περιοχή τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, αναχωρούν την Δευτέρα οι Εβρίτες πρωταθλητές Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης.

Ο Μιχαλεντζάκης ολοκληρώνει ουσιαστικά αυτό το Σαββατοκύριακο την προετοιμασία του στο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία του. Άλλωστε πηγαίνει με τον τίτλο του χρυσού παραολυμπιονίκη του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά και του παγκόσμιου ρέκορμαν, καθώς φέτος έσπασε το δικό του περσινό ρεκόρ και εφόσον βρεθεί στην μέρα του δεν θα κινδυνεύσει.

Ελπίδες ωστόσο για μετάλλιο έχει και ο Δημήτρης Καρυπίδης, που επίσης προετοιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα για την διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Τόσο ο Καρυπίδης όσο και ο Μιχαλεντζάκης θα συνοδεύονται από τους προπονητές τους Γιώργο Τυλιγαδά και Τάσο Καλλιτσάρη αντίστοιχα, καθώς το πρόβλημα που είχε υπάρξει με τη συμμετοχή του τελευταίου λύθηκε με την βοήθεια φορέων όπως ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου.