Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση των αρχηγών του Ορφέα Ξάνθης για τις σχέσεις Χατζηκλεάρχου – Χατζημεστή

 

Με αφορμή τα όσα ακούγονται και τις απορίες που δημιουργήθηκαν την τελευταία εβδομάδα μετά τα επινίκια του Άρη Αβάτου στο Ξανθιώτικο «ντέρμπι» στο μαγαζί του μέχρι πρότινος προέδρου του Ορφέα, οι αρχηγοί του Ορφέα δεν έμειναν αδιάφοροι και έγραψαν από κοινού μια ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα μετά τον εορτασμό της νίκης του Άρη Αβάτου, επί του Ορφέα στο Ξανθιώτικο «ντέρμπι» της Γ’ Εθνικής, και τα όσα ακούστηκαν οι αρχηγοί του Ορφέα Ξάνθης, Βασίλης Μαλαδένης και Βασίλης Καραγκιόζης, δεν έμειναν αδιάφοροι και γι’αυτό έγραψαν μια ανακοίνωση αναφορικά με όλα τα γεγονότα, ώστε να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους παρακάτω: «Με αφορμή τα όσα ακούγονται για τον άνθρωπο που όχι μόνο δημιούργησε, αλλά κατάφερε με πολύ κόπο και αδιάκοπες προσπάθειας να φτάσει τον Ορφέα σ’αυτό το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα, αυτή την ομάδα που εμείς ονομάζουμε «οικογένεια», θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για όσα περιστρέφονται γύρω από το όνομά του τις τελευταίες μέρες.

Αρχικά, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και του Μπάμπη Χατζημεστή παραμένουν άριστες και δεν μπορεί κανείς να τις διαβάλλει ύπουλες προσπάθειες. Με θερμή μας παράκληση θα θέλαμε να σταματήσουν όλες αυτές οι προσβολές και οι κακοήθειες, τόσο προς τον Μπάμπη Χατζημεστή, οσο και προς την ίδια την ομάδα, είτε από ανίδεους συμπολίτες μας, είτε από άλλα αθλητικά σωματεία. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς».