Δεν προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη η βραδινή πτήση, κίνδυνος αναβολής για το Εθνικός – Κηφισιά

 

Ορατός είναι ο κίνδυνος ακόμα και αναβολής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Κηφισιά, που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπόρεσε το βράδυ να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη.

Οι παίκτες μπήκαν κανονικά στο αεροπλάνο και απογειώθηκαν από την Αθήνα, ωστόσο περίπου μιάμισι ώρα μετά ξαναπροσγειώθηκαν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Αιτία; Όταν το αεροσκάφος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, υπήρχε έντονη ομίχλη που καθιστούσε αδύνατη την προσγείωση.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι μέλει γενέσθαι. Στο volleynews αναγράφεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο η ομάδα της Κηφισιάς να έρθει με λεωφορείο ή φυσικά να πετάξει με την πρωινή πτήση, εφόσον φυσικά αυτή διεξαχθεί κανονικά και δεν υπάρξει πρόβλημα. Ανοιχτό είναι όμως και το ενδεχόμενο αναβολής, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Αν δεν αναβληθεί το ματς, το δεδομένο είναι ότι οι παίκτες της Κηφισιάς θα έρθουν κατάκοποι στην Αλεξανδρούπολη όπου θα τους περιμένουν οι αρκετά πιο ξεκούραστοι (αλλά ταυτόχρονα και απλήρωτοι) παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.