Χαρά μεγάλη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμίου για την ορκωμοσία των «Κύπις» και Ταμάμη

 

Ημέρα ορκωμοσίας η Παρασκευή για τους νέους πτυχιούχους του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και μεγάλη χαρά για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, καθώς δυο παίκτες που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και είναι πλέον και με… χαρτί γυμναστές.

Ο λόγος για τους Λόρενς Ταμάμη και Γιώργο Κυπιρτόγλου, που εικονίζονται στην φωτογραφία κρατώντας τις ανθοδέσμες και τα πτυχία τους, έχοντας στην μέση τον τέως γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Κοσμίου Πάνο Τσολάκη.

O Ταμάμης την περσινή σεζόν είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης στην σχετική ψηφοφορία του ThrakiSportS, στην οποία μετείχαν οι αναγνώστες αλλά και οι προπονητές όλων των ομάδων της Α’ Κατηγορίας. Μάλιστα, ως mvp του πρωταθλήματος είχε συμμετάσχει στην στήλη του ThrakiSportS «Το άλμπουμ της ζωής μου», όπου είχε επιλέξει τις αγαπημένες του φωτογραφίες (στο οποίο πλέον θα πρέπει να προστεθούν και αυτές τις ορκωμοσίας του). Πλέον ο καταγόμενος από την Λαμία γυμναστής εργάζεται αλλα και αγωνίζεται στην Ακαδημία Παθιακάκη στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Κυπιρτόγλου, γνωστός και ως “Κύπις” καθώς έτσι τον φώναζαν στο Κόσμιο, το καλοκαίρι επέστρεψε μετά από χρόνια στον Μακεδονικό Κοζάνης, ομάδα τη πατρίδας του. Με επιτυχία κάλυπτε τα κενά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Κοσμίου, με το οποίο, όπως και ο Ταμάμης, δεν αγωνίστηκε μόνο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου το Κόσμιο συμμετείχε μέχρι και πριν από τρία χρόνια.

«Ομορφη μερα σημερα.δυο αγαπημενα μου παιδια πειραν το πτυχιο τους και με καλεσαν να χαρω και εγω μαζι τους. Σας ευχαριστω πολυ», δήλωσε ο Πάνος Τσολάκης, ενώ λίγο πιο δίπλα πρώην συμπαίκτες του Λόρενς και του Κύπις στο Κόσμιο έκαναν… εξέδρα για να πανηγυρίσουν το σπουδαιότερο ίσως γκολ που πέτυχαν οι δυο πρώην συμπαίκτες τους αυτά τα χρόνια της παρουσίας τους στην Θράκη, αυτό της εξασφάλισης χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση του πτυχίου τους.