Στον ανακριτή για την υπόθεση με τον χρυσό ο Ξανθιώτης παράγοντας του Άρη Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του

 

Στις “Δικογραφίες” μίλησαν το μεσημέρι ο ξανθιώτης μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αρης Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγος του Τζώρτζια Ευσεβίου, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας Γκούμα, κατηγορούμενοι για την μυθιστορηματικών διαστάσεων υπόθεση της διαδυκτιακής πώλησης χρυσού.

Το ζεύγος Λάσκαρη, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για απάτη και υπεξαίρεση, έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από τις 10 το πρωι. Συνοδεύονταν από το γνωστό ποινικολόγο Θανάση Βαρλάμη, ο οποίος τους εκπροσωπεί ως συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση της… “χρυσής”απάτης και υπεξαίρεσης, για την οποία θα απολογηθούν και οι δύο στις 11 Δεκεμβρίου.

Στο γραφείο της ανακρίτριας μπήκε πρώτος ο κ. Λάσκαρης, μαζί με το συνήγορο τους και στη συνέχεια η Τζώρτζια Ευσεβίου. Ελαβαν αντίγραφα της δικογραφίας, για να προετοιμάσουν την απολογία τους και λίγο αργότερα αποχώρησαν, πολιορκούμενοι από δημοσιογράφους, στους οποίους αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις.

«Συναντηθήκαμε με το ζεύγος σε κάποιο σημείο έξω από τα ανακριτικά γραφεία. Γύρω τους πέντε -έξι άτομα, έσφιγγαν το χέρι του μεγαλομετόχου της ομάδας του Αρη μπάσκετ με την προτροπή “μην μασάς”, είσαι δύναμη”… “Ολα θα πάνε καλά”. Εκείνος μοίραζε χαμόγελα, γεμάτος αμηχανία. Δίπλα του, τυλιγμένη στην κοντή μπέζ καπαρντίνα της και κρυμμένη πίσω από μεγάλα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, η Τζώρτζια Ευσεβίου χαμογελούσε και χαιρετιόταν με όλους αυτούς, σαν να βρισκόταν σε δεξίωση», επισημαίνει το μπλογκ της γνωστής εκπομπής “Δοικογραφίες”.

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο:
Δημοσιογράφος: Καλημέρα. Είμαι η Μαίρη Μπενέα από το Σκάι και τις “Δικογραφίες”.
Με πολλή ευγένεια ανταποκρίθηκε ο κ. Λάσκαρης, που χαμογέλασε και έδωσε εγκάρδια το χέρι του: “Xαίρομαι παρά πολύ, που είσαστε εδώ”.
Δίπλα του η σύζυγος του δεν μπορούσε να κρύψει τη νευρικότητα της.
Δημοσιογράφος: Πήρατε προθεσμία από την ανακρίτρια για τις 11 Δεκεμβρίου;
Νίκος Λάσκαρης: Ναι. πήραμε προθεσμία, αλλά μας είπαν να μην μιλήσουμε. Να μην πούμε τίποτα..
Δημοσιογράφος: Ποιός σας είπε να μην μιλήσετε;
Νίκος Λάσκαρης: E.. αφήστε τώρα. Αφού το ξέρετε..
Δημοσιογράφος: Kυρία Ευσεβίου εκκρεμεί εναντίον σας διεθνές ένταλμα σύλληψης. Σήμερα πήγατε και στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών, για να ρυθμίσετε τα του εντάλματος;
Tzώρτζια Ευσεβίου: Οχι. Πήγαμε μόνο στον ανακρίτρια. Σε κανέναν εισαγγελέα δεν πήγαμε. Μόνο στην ανακρίτρια πήγαμε. Πήραμε προθεσμία.
Δημοσιογράφος: Με το ένταλμα;
Tζώρτζια Ευσεβίου: Eίμαι ελεύθερη. Δεν με βλέπετε; Ελεύθερη. Να το μεταδώσετε παντού.. Να το μεταδώσετε παντού.
Δημοσιογράφος: Για τις κατηγορίες, που αντιμετωπίζετε τι έχετε να πείτε;
Τζώρτζια Ευσεβίου: θα μιλήσουμε..
Νίκος Λάσκαρης: Δεν είναι τίποτα..

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρόταση του ο κ. Λάσκαρης, τον… “έκοψε” η σύζυγος του. Αποκαλώντας τον “μωράκι” και σπρώχνοντας τον ελαφρά, του έδειξε ενδεχομένως, πού πρέπει να σταματήσει την κουβέντα.

Με χαρακτηριστικό νάζι στη φωνή, του είπε: “Λοιπόν μωράκι εγώ φεύγω και σε περιμένω. Μην καθυστερείς. Ελα…”.

«O μεγαλομέτοχος υποσχέθηκε συνέχεια στην κουβέντα μας και περπάτησε βιαστικά πίσω της…», καταλήγει το ρεπορτάζ από το μπλογκ της Μαίρης Μπενέα «Δικογραφίες»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here