Χωρίς αγώνα στην Θράκη αλλά με παρουσία στην Καβάλα η νέα γενιά των Βίκος Street Relays του 2018

 

Έκλεισαν τα τέσσερα και πάνε για τα πέντε! Η νέα γενιά των Βίκος Street Relays έρχεται το 2018 με εννέα αγώνες και πολλές καινοτομίες.

Ανανεωμένη, ενισχυμένη και πιο ελκυστική από πότε, η μεγαλύτερη σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα, θα αποκαλύψει το νέο της πρόσωπο τον ερχόμενο Ιανουάριο σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα.

Οι αγώνες που έχουνφέρει κάτω από την ίδια στέγη τον αγωνιστικό αθλητισμό, τον μαζικό αθλητισμό αλλά και την οικογενειακή ψυχαγωγία, διαθέτοντας τα έσοδα από τις συμμετοχές κάθε αγώνα είτε για την αγορά και δωρεά αθλητικού υλικού σε σχολεία είτε ενισχύοντας παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν θα έχουν παρουσία ωστόσο ούτε το 2018 στην Θράκη.

Αν και ξεκίνησαν έχοντας παρουσία στην Κομοτηνή τις πρώτες δυο χρονιές, πλέον έχουν εγκαταλείψει την περιοχή και έχουν μετακομίσει στην γειτονική Καβάλα. Όπως προαναφέρθηκε, η παρουσίαση θα γίνει τον Ιανουάριο στην Αθήνα, ωστόσο το πρόγραμμα  έχει ήδη καταρτιστεί και οι ημερομηνίες των 9 αγώνων του 2018 που θα περιλαμβάνουν και νέα αγωνίσματα έχουν γίνει γνωστές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Βίκος Street Relays 2018 έχει ως εξής:

Σάββατο 24 Μαρτίου – Πάτρα
Σάββατο 21 Απριλίου – Γλυφάδα
Κυριακή 13 Μαΐου – Θεσσαλονίκη
Σάββατο 26 Μαΐου – Χαλκίδα
Σάββατο 2 Ιουνίου – Καβάλα
Σάββατο 9 Ιουνίου – Κοζάνη
Σάββατο 6 Οκτωβρίου – Ιωάννινα
Σάββατο 27 Οκτωβρίου – Λάρισα
Κυριακή 18 Νοεμβρίου – Πειραιάς