ΕΠΣ Έβρου: Κόντρα Οινόης και Νεοχωρίου για τα … “μάτια” του διαιτητή και υποψήφιου Δημάρχου

 

Μια μικρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ένωση Οινόης και τον ΑΟ Νεοχωρίου με επικεντρο τον διαιτητή και υποψήφιο δήμαρχο Διδυμοτείχου Θόδωρο Σκίνδρη.

Η Ένωση Οινόης όπως μας πληροφορεί το radioevros εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Διαιτητή της Κυραικάτικης αναμέτρησης ανάμεσα σε αυτήν και τον Ηρακλή Σαγήνης, Θεόδωρου Σκίνδρη στην οποία μάλιστα η Ένωση ήταν η νικήτρια του αγώνα μπλέκοντας και το Νεοχώρι που και αυτό απάντησε με την σειρά του.

Η ανακοίνωση της Οινόης: Μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή Σαγήνης και παρά την νίκη της ομάδας μας είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε κάποιους φορείς ότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον τέτοιες διαιτησίες. Δεν θα επιτρέψουμε πλέον ανθρώπους σαν τον κύριο Θεόδωρο Σκίνδρη να παίζει με την νοημοσύνη 28 ποδοσφαιριστών και των παραγόντων των ομάδων. Δεν θα επιτρέψουμε άλλες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων.Κάποιοι διαιτητές έχουν καταντήσει γελοίοι. Σεβαστείτε τον ιδρώτα των παικτών και τον χρόνο και το χρήμα που αφιερώνουν κάποιοι παράγοντες. Έτυχε μετά τον δικό μας αγώνα αυτός ο κύριος να διαιτητεύσει και τον αγώνα του Νεοχωρίου- Κυπρίνου χαριτολογώντας να αφηγείται σε ανθρώπους τα κατορθώματα τα πρωινά και στην συνέχεια μπροστά μας σε έκφραση παίκτη της μίας ομάδας “Σκίνδρη είσαι μα…ας ?” να μην βγάζει ούτε κόκκινη αλλά να του λέει ηρέμησε. Ενώ το πρωί είχε στο 25λεπτο σε ένα τερέν που δεν τσουλούσε η μπάλα και χωρίς να λερωθεί παίκτης 10 κίτρινες και αργότερα να δώσει 4 κόκκινες και αλλες 4 κίτρινες. Θα θέλαμε να τονίσουμε σε κάποιους διαιτητές πως οι αληθινοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και όχι αυτοί. Αν λοιπόν υπάρχουν πλέον διαιτησίες τέτοιες για την ομάδα της Οινόης πλέον θα πράξουμε και εμείς αλλιώς..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Γ.Σ.Ένωση Οινόης

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νεοχωριου: Για να διορθωσουμε λιγο τα κακως κειμενα που γραφονται και αφηνουν υποννοουμενα για τον Αθλητικο Ομιλο Νεοχωριου καποιοι κανουν παρελαση στον Βορειο Ομιλο γιατι ξοδευουν χρηματα σε Προπονητες,Παιχτες και δουλευουν μεθοδικα και με στοχο να πρωταγωνιστουν παντα σε οποιο θεσμο και αν αγωνιζονται ειτε στο πρωταθλημα ειτε στο κυπελλο.Μπορουμε να διαβεβαιωσουμε απο μεριας μας πως κανεις απο τους παιχτες του Αθλητικου Ομιλου Νεοχωριου δεν αποκαλεσε τον διαιτητη του αγωνα Κ.Σκινδρη “μ….α”, οπως επισης οτι ο διαιτητης του αγωνα ηταν πραγματικα αριστος στις αποφασεις του,τωρα αν καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν οτι ο Αθλητικος Ομιλος Νεοχωριου μπορει απλα να ειναι μια απο τις πιο δυνατες(αν οχι η πιο δυνατη αφου το θελουν ετσι) ομαδες του Ομιλου τοτε πραγματικα μαλλον εμεις βλεπουμε αλλο ποδοσφαιρο..Παντως ειναι πραγματικα ομορφο να ασχολουνται μαζι μας γιατι αυτο δειχνει οτι κανουμε σωστα την δουλεια μας και μας δινει ωθηση να προσπαθουμε να γινουμε ακομη καλυτεροι.