Τα αποτελέσματα και τα μετάλλια ανά κατηγορία στο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας! Από την Αλεξανδρούπολη ο μεγάλος νικητής..

 

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώθηκε με επιτυχία το Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας στην Κομοτηνή.

Πήραν μέρος 121 αθλητές (ρεκόρ συμμετοχών) από όλη την Θράκη και όχι μόνο, που διένυσαν 8 χιλιόμετρα στην περιοχή της Νυμφαίας, βόρεια από την Κομοτηνή, κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία.

Νικητής γενικής κατηγορίας αναδείχθηκε ο Παναγιωτης Σταματόπουλος από τη Αλεξανδρούπολη με χρόνο 43:07, ενώ δεύτεροι 18 δευτερόλεπτα μετά τερμάτισαν οι αναμονής τερμάτισαν μαζί οι Θεόφιλος Τσιλικίδης από την Κομοτηνή και Παναγιώτης Αλαφογιάννης από τη Βέροια (αμφότεροι σημείωσαν χρόνο 43:25 αφήνοντας πιο πίσω τον Κώστα Σταματιάδη από την Κομοτηνή με χρόνο 43:58).

Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Χριστίνα Γαντζίδου από την Κομοτηνή με χρόνο 50:46 ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε η Στάθη Κυριακούλα με χρόνο 54:05 και την τρίτη η Χριστίνα Μαυροματίδου από την Κομοτηνή με χρόνο 56:24.

Τέλος, στην κατηγορία άνω των 50 ετών νικητές αναδείχθηκαν στους άνδρες ο Μιχάλης Ράντος από την Κομοτηνή με χρόνο 47:20 και στις γυναίκες η Εύη Αγγελίδου, επίσης από την Κομοτηνή με χρόνο 1:08:30.