Σε αρθροσκόπηση στη Γερμανία από τον Ξανθιώτη καθηγητή και γιατρό της Εθνικής Γ. Γκοδόλια υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τριάδης

 

Σε αρθροσκόπηση στη Γερμανία υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τριάδης  και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ξάνθη, ωστόσο δεν προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Την επέμβαση στον νεαρό παίκτη έκανε ο Ξανθιώτης καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Γκοδόλιας, που παραμένει επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Εθνικών Ομάδων.

Ο  Μπρίτο που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, υποβλήθηκε σε μαγνητική. Ο τελευταίος, συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο 4 κίτρινες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε λογικά να λάβει μέρος λόγω και του τραυματισμού του.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Λισγάρας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών, υπολογίζεται από τον προπονητή για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ενώ αντίθετα ο Μάκης Μπαξεβανίδης θα είναι απών από την αναμέτρηση αυτή, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει την δική του ποινή της μιας αγωνιστικής.

Μετά τη νίκη  επί του Πανιωνίου, την περασμένη Κυριακή, που ήταν η πρώτη εντός έδρας, για την Ξάνθη, η ομάδα της Θράκης κέρδισε έδαφος βαθμολογικά αφού βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα, ενώ κέρδισε και την ψυχολογική διάσταση που όλοι περίμεναν.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς  προπονήθηκαν και το πρωί της Τρίτης στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ στα Πηγάδια, ενόψει της συνέχειας που περιλαμβάνει μέσα σε μια εβδομάδα τρεις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου στα Γιάννενα.